2024.6.7 14:27
Olvasási idő 0:58
Krajnyák Petra

Barry Keoghan hősszerelmes bankrablóként kerül börtönbe Sabrina Carpenter legújabb klipjében

ZENE BARRY KEOGHAN KLIP SABRINA CARPENTER ZENE

A "Saltburn" színésze az énekesnő szerelmét és bűntársát alakítja a "Please Please Please" című dalhoz készült klipben.

Sabrina Carpenter az Espresso című virális sláger után új dallal jelentkezett, amivel a hamarosan érkező Short n’ Sweet című albumát vezeti fel.

A Please, Please, Please című balladához – aminek egyik társszerzője és producere Jack Antonoff volt – videóklip is készült, amiben partnerét Barry Keoghan, a SaltburnA sziget szellemei, a Dunkirk és az Egy szent szarvas meggyilkolása című filmek színésze alakítja, akivel a valóságban is egy párt alkotnak.

A klipben, amiben az egykori Disney-sztár és partnere ember- és bankrablóként látható, a Bonnie és Clyde mellett több popkulturális utalást is felfedezhetünk. A dalban egyébként még egy Keoghanre utaló sor is elhangzik:

I heard that you're an actor, so act like a stand-up guy. (magyarul: Úgy hallottam, színész vagy, úgyhogy viselkedj úgy, mint egy standupos.)

Sabrina Carpenter és Barry Keoghan kapcsolatáról az első pletykák a 2023-as párizsi divathét alatt röppentek fel, majd decemberben egy Los Angeles-i étteremből látták őket együtt távozni.

Kiemelt tartalom
13 nevelőotthont járt meg gyerekként, most sorban állnak érte Hollywoodban – Bemutatjuk Barry Keoghant, a Saltburn főszereplőjét 13 nevelőotthont járt meg gyerekként, most sorban állnak érte Hollywoodban – Bemutatjuk Barry Keoghant, a Saltburn főszereplőjét 2024.1.18 19:06

Az idei Grammy-afterpartin még csupán burkoltan vállalták fel kapcsolatukat, a vörös szőnyegen külön-külön pózoltak a kameráknak, de a W magazin később megosztott egy közös képet róluk, ami az eseményen készült.

Aztán az idei Oscar-gála afterpartiján már egy párként jelentek meg, valamint a színész különleges vendégként szerepelt az énekesnő Met-gála előtti készülődését bemutató Vogue-riportban.

Sabrina Carpenter hatodik, Short n’ Sweet című albuma augusztus 23-án jelenik meg.