2024.6.5 16:27
Olvasási idő 0:58
Masszi-Rigó Csilla

Visszavonul a színészettől Evangeline Lilly, A Hangya, A Hobbit-filmek és a Lost főszereplője

ARCOK EVANGELINE LILLY FILMEK SOROZATOK SZÍNÉSZEK

Az írásra és a humanitárius munkáira szeretne fókuszálni a jövőben, azonban nem biztos, hogy örökre búcsút int a színészkedésnek.

Evangeline Lilly az Instagramon jelentette be, hogy visszavonul Hollywoodtól és a színészettől, de „egy nap talán visszatér”.

Lilly – aki leginkább Kate Austen szerepéről ismert a Lost című sorozatban – egy 2006-os videót osztott meg, amelyen arról beszél, hogy nyugdíjas színésznő szeretne lenni.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Evangeline Lilly (@evangelinelillyofficial) által megosztott bejegyzés

„Hol szeretnék lenni 10 év múlva? Félek bevallani ezt a színészvilág többi tagjának, de ideális esetben 10 év múlva már nyugdíjas színésznő szeretnék lenni, akinek családja van. Írni szeretnék, és embereken segíteni” – mondta Lilly a videóban.

A jelenleg 44 éves színész a poszthoz azt írta:

Annyira tele vagyok örömmel és elégedettséggel, hogy megélem az elképzeléseimet. Dicsértessék az Isten, annyira hálás vagyok az áldásáért. A nyilvánvalónak tűnő választástól (gazdagság és hírnév) való eltávolodás néha ijesztőnek tűnhet, de a dharmádba lépve (az élet helyes útjára és az istenek tiszteletére összpontosító ősi indiai vallási és filozófiai rendszer a hindu vallás szerint – a szerk.) a félelmet a beteljesülés váltja fel. Lehet, hogy egy nap visszatérek Hollywoodba, de egyelőre ez az, ahová tartozom.

A Varietynek elküldött nyilatkozatában a színész elárulta, hogy valójában már három éve, A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című film forgatásának befejezése óta szünetet tart. „Visszatérhetnék holnap, két év múlva vagy soha, de jelenleg nem keresek aktívan semmilyen munkát az iparban, és senkivel szemben sincs semmilyen szerződéses kötelezettségem. Az időmet a humanitárius munkámnak és az írásnak szentelem.”

Evangeline Lilly és élettársa, a szintén filmiparban dolgozó Norman Kali egy 9 és egy 15 éves fiút nevelnek közösen.