2024.6.2 12:34
Olvasási idő 0:42
Szécsi Krisztián

Adele koncert közben osztotta ki rajongóját, aki azt kiabálta neki, hogy a Pride szar

ARCOK ADELE HOMOSZEXUALITÁS LMBTQ

Az énekesnő egy kicsit sem értékelte, hogy a férfi hangosan fejezte ki nemtetszését. Jól le is teremtette.

Adele Las Vegas-i koncertsorozatának negyvenharmadik hétvégéjén, június, vagyis a Pride-hónap beköszöntével kívánt pár kedves szót szólni az LMBTQ-közösséghez. Az énekesnő többször nyilvánosan is támogatásáról biztosította a közösség tagjait, számtalanszor szivárványzászlót lengetve adta elő legnagyobb slágereit, így nagyon is stílszerű volt, hogy megemlékezzen az év legszínesebb hónapjáról. Ám egy adott ponton, egy rajongó hangosan nemtetszését fejezte ki, amit az énekesnő nem igazán értékelt.

Rajongó: A Pride szar!
Adele: Mit mondtál? Komolyan azt mondtad, hogy a Pride szar? Azért jöttél el a kib*szott koncertemre, hogy azt mondhasd a Pride szar? Te ennyire kib*szott hülye vagy? Ne légy már ennyire kib*szott nevetséges. Ha nem tudsz semmi kedveset mondani, akkor fogd be. Megértetted? 

@adeleslittleloveee adele telling off someone in the crowd after shouting ‘pride sucks.’ - weekend 43 of #weekendswithadele#notimpersonating#imnotadele#adele30#adele25#adele21#adele19#adele#adeleadkins#adelelaurieblueadkins#adelefans#adelefan#daydreamers#daydreamer#adelesongs#adelesong#songs#song#foryoupage#fypage#foryou#4up#fyp#trending#xyzbca#omgpage#viral#edit#adeleslittleloveee#weekend43#week43♬ original sound - adeleslittleloveee (harriet)

TED talkját hatalmas ováció fogadta, az énekesnő gondolatait pedig csak annyival zárta, hogy: „Boldog Pride-hónapot mindenkinek, kivéve neked, aki bekiabáltál“.