2022.12.20 12:21
Olvasási idő 0:32
Kaposi Máté

Messi a vébé-döntő után újabb győzelmet aratott – ezt a rekordot nagyon nehéz lesz megdönteni

SPORT FOCI FOCIVÉBÉ INSTAGRAM

Sokáig úgy tűnt, minden idők egyik legnagyszerűbb futballistája VB-győzelem nélkül fog visszavonulni. Azt sem gondoltuk volna, hogy egy világhírű tojást bárki letaszíthat az Instagram trónjáról. Lionel Messinek viszont más tervei voltak.

A valaha volt egyik legizgalmasabb, legnagyobb fordulatokat hozó vb-döntő után végül a Lionel Messi vezette Argentína örülhetett. A sikeres mérkőzésről, illetve az ezt követő ceremóniáról természetesen a dél-amerikaiak csapatkapitány is posztolt Instagramra, a fotó pedig rögtön felrobbantotta az internetet. Nem is akárhogy: a futballpályákon rekordot rekordra halmozó zseni egy megdönthetetlennek tűnő közösségi médiás csúcsot adott át a múltnak. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Leo Messi (@leomessi) által megosztott bejegyzés

Az már hétfő reggel biztos volt, hogy Messi posztja a valaha volt leglájkoltabb sportfotóvá vált Instagramon, miután megelőzte a korábbi csúcstartót, melyet legnagyobb riválisa, Cristiano Ronaldo tartott – stílszerűen egy olyan képpel, melyen a két zseniális játékos sakkozott

Ekkor már sejthető volt, hogy az 56 millió reakcióval megdönthetetlennek tűnő rekordot tartó @world_record_egg legendás fotója nem érezheti biztonságban magát, Messi posztja pedig végül le is hagyta az internetes hacknek induló tojást. A csúcstartó kép 4 éven keresztül élvezhette az első helyet.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Egg Gang 🌎 (@world_record_egg) által megosztott bejegyzés