2023.3.22., szerda

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Sport
Kaposi Máté
2022.12.20 12:21
Olvasási idő  0:32

Messi a vébé-döntő után újabb győzelmet aratott – ezt a rekordot nagyon nehéz lesz megdönteni

Sokáig úgy tűnt, minden idők egyik legnagyszerűbb futballistája VB-győzelem nélkül fog visszavonulni. Azt sem gondoltuk volna, hogy egy világhírű tojást bárki letaszíthat az Instagram trónjáról. Lionel Messinek viszont más tervei voltak.

Kaposi Máté
2022.12.20 12:21 Olvasási idő  0:32
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

A valaha volt egyik legizgalmasabb, legnagyobb fordulatokat hozó vb-döntő után végül a Lionel Messi vezette Argentína örülhetett. A sikeres mérkőzésről, illetve az ezt követő ceremóniáról természetesen a dél-amerikaiak csapatkapitány is posztolt Instagramra, a fotó pedig rögtön felrobbantotta az internetet. Nem is akárhogy: a futballpályákon rekordot rekordra halmozó zseni egy megdönthetetlennek tűnő közösségi médiás csúcsot adott át a múltnak. 

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Leo Messi (@leomessi) által megosztott bejegyzés

 

Az már hétfő reggel biztos volt, hogy Messi posztja a valaha volt leglájkoltabb sportfotóvá vált Instagramon, miután megelőzte a korábbi csúcstartót, melyet legnagyobb riválisa, Cristiano Ronaldo tartott – stílszerűen egy olyan képpel, melyen a két zseniális játékos sakkozott

 

Ekkor már sejthető volt, hogy az 56 millió reakcióval megdönthetetlennek tűnő rekordot tartó @world_record_egg legendás fotója nem érezheti biztonságban magát, Messi posztja pedig végül le is hagyta az internetes hacknek induló tojást. A csúcstartó kép 4 éven keresztül élvezhette az első helyet.

 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Egg Gang 🌎 (@world_record_egg) által megosztott bejegyzés

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Getty Images / Marcelo Endelli / Stringer
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában sport
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra