2022.11.22 15:38
Olvasási idő 0:40
Maier Péter

A Louis Vuitton összehozta egy sakkpartira Ronaldót és Messit

DIVAT CRISTIANO RONALDO FOCIVÉBÉ

Utolsó vébéjük előtt összeálltak egy sakkjátszmára a divatcég kampányában.

Cristiano Ronaldo és Lionel Messi összeálltak egy sakkpartira a Louis Vuitton kampányában – írja a szlovák Refresher. Az elmúlt évtized két legmeghatározóbb labdarúgó világsztárja valószínűleg utolsó focivébéjén vesz részt Katarban, a divatmárka célja pedig, hogy a két legenda karrierje előtt tisztelegjen. 

Nem volt még rá példa, hogy a két generációs tehetség összeállt volna egy közös reklámkampányra, éppen emiatt is különleges a Louis Vuitton kezdeményezése. A divatcég vasárnapi Instagram-bejegyzésében azt írják, napjaink legtehetségesebb futballistái közül ünnepelnek kettőt. A márka kapcsolódása a futballal nem újkeletű, azt a dobozt is ők készítették, amelyben a világbajnoki trófeák érkeztek Katarba.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Louis Vuitton (@louisvuitton) által megosztott bejegyzés

A 37 éves, ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo, illetve a 35 éves, hétszeres aranylabdás Lionel Messi az elmúlt közel másfél évtized két legmeghatározóbb és legkiemelkedőbb labdarúgói, feltehetően utolsó világbajnokságukra készülnek az argentin és a portugál válogatottban.

Mindkettőjük esetében felemásan alakulnak a dolgok, Ronaldo botrányairól már többször is írtunk, Messi ezzel szemben nagyon jó formában várta a vébét, viszont kedden az első meccsükön óriási meglepetésre kikaptak Szaúd-Arábiától az argentinok. Erről a mérkőzésről is részletesen olvashattok nálunk napi összefoglalónkban. 

Felmérés:
Szerinted ki nyerte a sakpartit?
 Ronaldo
 Messi
 Ronaldo
33 %
 Messi
67 %