2024.5.21 14:15
Olvasási idő 1:06
Kovács M. Dávid

Mostantól Magyarországon is Max az HBO Max, máris megnézhetjük rajta a Dűne 2-t

TECH-TUDOMÁNY DŰNE HBO MAX STREAMING

Keddtől Magyarországon is Max néven fut az HBO és a Discovery+ fúziójából létrejövő streamingplatform. Az átállás az eddigi információk alapján gördülékeny, a "Dűne" második részével és egy OnlyFans-dokufilmmel tesztelhetjük az új felületet.

Május 21-én, kedden, Európában, így többek között Magyarországon, is elindult a Discovery+ és az HBO Max egybeolvadásával létrejövő Max streamingplatform.

A HWSW híre szerint az átállás iOS-en, Androidon és Android TV-s okostévén, valamint konzolokra tölthető applikációk esetén is gördülékeny: az alkalmazás letöltése után a már meglévő e-mail cím és jelszó kombinációját a program automatikusan áthúzza.

Jó hír, hogy a saját listánk és az előzőleg megnézett tartalmaink is átkerültek az új platformra, valamint a félbehagyott tartalmaink is folytathatóak.

A korábbi applikáció mostantól nem használható, ennek felülete az új szolgáltatásra terel, a hbomax.com weboldal pedig automatikusan a max.com-ra irányítja a felhasználót. Az előfizetések május 19-től kezdődően automatikusan átkerültek az új alkalmazásba, a számlázási időpont és adatok sem változnak.

A Max streamingplatform logója egy poznani sajtóeseményen.
A Max streamingplatform logója egy poznani sajtóeseményen. Forrás Jakub Porzycki / NurPhoto / Getty Images

A Max indulásakor a kedvezményes, 1590 forintos havidíjas csomag felhasználói számára a díj változatlan: marad az örökös 33 százalékos kedvezmény. A Max Standard csomag 2790 forint lesz havonta, a kedvezménnyel élve 1850 forint/hó összeggel lehet számolni. A prémiumcsomag 3890 forint/hó áron lesz elérhető, amiért 4K felbontás és Dolby Atmos hangzás is jár majd.

A két alapcsomaghoz havi 1200 forintért sportbővítményt is vásárolhatunk, amivel a Eurosport 1 és 2 műsorát lehet streamelni. A 2024-es olimpia összes élő és on-demand közvetítése minden alapcsomagban benne lesz.

Egy korábbi közlés szerint Magyarországon nem, de Romániában például elérhető lesz a Basic csomag reklámokkal támogatott verziója, amivel a felhasználók alacsonyabb áron juthatnak hozzá a Maxhoz. A reklámblokkolók használata tilos, ennek megszegése a fiókok tiltását vonhatja maga után.

Az HBO Maxot felváltó streamingplatformon az átállás napján máris elérhetővé válik Dennis Villenueve legújabb rendezése, a részben Magyarországon forgatott Dűne: Második rész, Hörcher Gábor OnlyFans-dokumentumfilmje, az Emma és Eddie: A képen kívül, valamint a Szörnyecskék – Mogwai titkai című animációs sorozat.

Kiemelt tartalom
Austin Butler ódákat zengett Magyarországról az új Dűne-film New York-i premierjén Austin Butler ódákat zengett Magyarországról az új Dűne-film New York-i premierjén 2024.2.27 15:31