2024.2.27 15:31
Olvasási idő 0:41
Masszi-Rigó Csilla

Austin Butler ódákat zengett Magyarországról az új Dűne-film New York-i premierjén

FILMEK + SOROZATOK AUSTIN BUTLER BUDAPEST DENIS VILLENEUVE DŰNE FILMEK IMDB SCI-FI TIMOTHÉE CHALAMET

A korábban Elvis Presley-t is alakító színész imádja Magyarországot.

Még kettőt kell aludnia a magyar közönségnek addig, míg végre a magyar mozik is elkezdik játszani Denis Villeneuve filmeposzának folytatását, a Dűne második részét. A Timothée Chalamet és Zendaya, valamint számos A listás színész főszereplésével készülő filmet részben Magyarországon forgatták, és az elmúlt hetekben kezdték el bemutatni a szerencsésebb szűk közönségnek. A minap éppen a New York-i premieren kapták el néhány mondatra Austin Butlert, aki igen elismerően nyilatkozott a magyar vidékről:

@enews Hey #AustinButler, are you and #FlorencePugh♬ original sound - E! News

„A forgatás teljes ideje alatt Magyarországon voltam, ami csodálatos volt. Valóban gyönyörű ország” – kezdte Austin Butler, aki azt is elárulta, hogy munkatársa, Florence Pugh társaságában kirándult sokat hazánkban

Florence jófej volt, és kirángatott a házból, mert én hajlamos vagyok a szerepeim megszállottja lenni és bezárkózni. De ő segített kiszabadulni, és azt mondta, »Muszáj kimozdulnod, menjünk el kirándulni!« Ennek köszönhetően rengeteget láthattam Magyarországból. Nagyon különleges élmény volt.

Az év elején a Szegény párák színészei, Emma Stone és Mark Ruffalo meséltek a magyarországi élményeikről, őket főleg a helyi a McDonald's nyűgözte le:

Kiemelt tartalom
Emma Stone és Mark Ruffalo elájultak a magyar mekis kajától Emma Stone és Mark Ruffalo elájultak a magyar mekis kajától 2024.1.15 8:56