2023.3.26., vasárnap

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Társadalom
Kaposi Máté
2022.12.16 18:05
Olvasási idő  1:06

Megjelent a 2022-es pornó-körkép - ezekre a pornóvideókra kerestek rá idén a legtöbben

A világ leghíresebb felnőttfilmes oldala idén is kiteregette a felhasználók titkait – legalábbis a statisztikai oldalát.

Kaposi Máté
2022.12.16 18:05 Olvasási idő  1:06
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
 • 18+
Érzékeny tartalom
 • A cikk tartalmazhat:
 • terméket vagy szolgáltatást 18 éven felüliek számára
 • szex, meztelenség vagy más felnőtt tartalom
 • erőszakos, véres vagy arra érzékenyek számára nem megfelelő tartalom
Vissza a nyitóoldalra

Közeledünk az év végéhez, így egyre többet böngészhetünk a különböző vállalatok 2022-es összefoglalóiban. A Spotify összegzője minden évben elárasztja a social media platformokat, gyanítjuk, hogy a PornHubos statisztikáikat lényegesen kevesebben fogják Instagramon a barátaik tudtára hozni – de nem is kell, megteszi ezt helyettünk maga a kanadai cég. 

 

Ezekre a szavakra kerestek rá a legtöbbször

Nem történt óriási változás tavaly óta, idén is az ázsiai eredetű hentai nyerte a toplistát.

 1. hentai
 2. japán
 3. milf 
 4. leszbikus
 5. pinay (filippínó nő)
 6. ázsiai
 7. stepmom
 8. anál
 9. nagy fenék
 10. édeshármas

A legkeresettebb kategóriák

Az oldal nem csak keresőszavak alapján készített toplistát, a filmek kategóriáit is megvizsgálták, ebben pedig az alábbi erősorrend született: 

 1. leszbikus
 2. fekete nő
 3. japán
 4. édeshármas
 5. anál

Kategóriák, amik 2022-ben robbantak be

A kanadaiak elemzése kitért arra is, hogy melyik kategóriák váltak lényegesen népszerűbbé idén, mint tavaly. Beszámolójuk szerint a reality, azaz a valósághű tartalmak fogyasztása lőtt ki 2022-ben, de egyre többen keresnek rá a transgender és a csoportos szex kategóriákra is. 

Ha már szóba kerültek a legnépszerűbb témák, nem mentek el a felkapott fétisek mellett sem, melyben idén a lábfétis győzedelmeskedett. Erre 2022-ben 40 százalékkal többen kerestek, mint a tavalyi évben. Érdekes módon a 40%-os növekedés nemenként egészen más eredményt mutat: a férfiak körében mindössze 10%-os növekedést láthatunk, míg a nők esetében 140%-al emelkedett a fétis iránti kereslet. 

 

Forrás: Unsplash / charlesdeluvio

 

A foci vébé hatása

Az elemzés kitér a 2022-es Labdarúgó-világbajnokság hatására is. Megfigyelték, hogy a mérkőzések alatt az érintett ország megszokott nézettségi statisztikái sok esetben bezuhantak. Szenegálban például közel a felére csökkent a felhasználók száma, miközben csapatuk Hollandia ellen küzdött. 

 

Ezzel szemben az amerikai piacon kevésbé mozgatta meg az oldal felhasználóit, hogy az Egyesült Államok Anglia ellen lépett pályára, az USA-ban mindössze 0,2%-os visszaesést tapasztaltak az elemzés során. 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Getty Images / SOPA Images
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában társadalom
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra