2024.4.25 10:28
Olvasási idő 0:44
Maier Péter

Bejelentették az idei Sziget utolsó headlinerét

ZENE FESZTIVÁL KYLIE MINOGUE SZIGET

Kylie Minogue főműsoridőben lép fel a fesztiválon. Ezzel teljes a 2024-es Sziget lineupja.

A Sziget Fesztivál szervezői csütörtöki sajtótájékoztatójukon jelentették be, hogy ki lesz a hatodik, eddig be nem jelentett főműsoridős fellépője hazánk legnagyobb fesztiváljának: a 2024-es programban a 80-as és 90-es évek popcsillaga, Kylie Minogue is helyet kapott.

Az 55 éves Minogue-nak olyan diszkóslágereket köszönhetünk, mint a Can't Get You Out Of My Head vagy a Spinning Around, de az ausztrál énekesnő a mai napig aktív, újabb dalai is rendesen pörögnek a streamingfelületeken. 

Ezzel tehát teljessé vált a Sziget hatfős headliner sora: Kylie Minogue az augusztus 7-i nyitónapot viszi majd, utána pedig Halsey, Liam Gallagher, Martin Garrix, Janelle Monáe és Fred again folytatják a sort.

A Sziget programtáblája is kezd kikristályosodni: kiderült például, hogy Azahriah Halsey előtt lép majd fel közvetlenül, míg Louis Tomlinson Martin Garrix előtt koncertezik majd.

A szervezők a sajtótájékoztatón azt mondták, Fred again, Four Tet és Skrillex, azaz az általunk is ajnározott tavalyi Coachella-záróbuli DJ-triója külön kérte, hogy egy napra tegyék őket. Bár a szervezők azt mondják, ennél többet ők sem tudnak, könnyen lehet, hogy ez azt jelentheti, hogy a záróbulin ugyanaz a három ember lép majd színpadra, akik tavaly a világ leghíresebb fesztiválját zárták.

Skrillex, Four Tet és Fred Again a 2023-as Coachella második hétvégéjének záróbuliján Forrás Coachella / YouTube