2024.4.23 13:46
Olvasási idő 0:53
Masszi-Rigó Csilla

Pályája legnagyobb koncertjére készül a Halott Pénz, új dallal ünnepel a 20 éves zenekar

ZENE HALOTT PÉNZ KONCERT

Fennállásának huszadik évfordulóját ünnepli a Halott Pénz. A zenekar a júniusi nagykoncert előtt "Ha bántanak az emberek" címmel hozott ki még egy új dalt.

Miközben a Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában, a stúdióban is aktív maradt: az őszi Oh igen! után itt a legújabb, Ha bántanak az emberek című dal, amit Budapesten június 8-án lehet majd először élőben hallani a zenekar jubileumi koncertjén.

Halott pénz
Június 8-án ünnepli fennállásának 20. évfordulóját a Puskás Arénában a Halott Pénz. Forrás Halott Pénz

A zenekar idén ünnepli a Halott Pénz-sztori 20 éves jubileumát: 20 éve annak, hogy Marsalkó Dávid megjelentette az első Halott Pénz-dalt, amelyet azóta számos sláger és díj követett, legutóbb hazavihették a 2023-ban a rádiókban legtöbbet játszott hazai előadó Mahasz-díjat is.

A csapat tavaly néhány napra leköltözött a Balatonhoz, hogy új számokat írjon, így született a most bemutatott Ha bántanak az emberek című szerzemény is, amely a formáció szerint arra bátorít, hogy mindenki a szívét követve, a céljaiban és önmagában bízva éljen. A számhoz forgott fekete-fehér klip valódi emberi pillanatokat mutat be, a gyerekkori önfeledt játéktól a felnőttkor szürke, munkás napjain át az apró, meghitt örömökig. A videót a FINAL. Productions készítette.

Kiemelt tartalom
Cassyette fékezhetetlen hurrikánként csap le a Dürerben Cassyette fékezhetetlen hurrikánként csap le a Dürerben 2024.4.4 12:30


A Pécsen alakult Halott Pénz az elmúlt években tizenkét alkalommal töltötte meg a Budapest Parkot, háromszor lépett fel a Papp László Budapest Sportarénában, emellett számos fesztivál nagyszínpadán koncertezett már. A zenekar eddigi történetének legnagyobb produkciójára készül június 8-án a Puskás Arénában, ahol a jól ismert dalok mellett az újak is felcsendülnek majd.


Nélküled elindulni a Puskásba? Na még mit nem! Még nem késő beszerezned a jegyed a LiveNation oldalán