2024.4.17 14:35
Olvasási idő 0:43
Szöllősi Anna

Steve Buscemi is csatlakozik a Wednesday szereplőgárdájához a második évadban

FILMEK + SOROZATOK NETFLIX STEVE BUSCEMI WEDNESDAY

A produkció folytatásáról még nem sokat tudunk, de a legfrissebb információk szerint Jenna Ortega mellett Steve Buscemi is szerepet kap a második szériában.

A Variety exkluzív forrásokra hivatkozva arról ír, hogy Steve Buscemi is feltűnik majd a Netflix Wednesday című sikersorozatának második évadában. A lap információi szerint a színész a Nevermore Akadémia új igazgatóját fogja alakítani. Buscemi és a Netflix képviselői egyelőre nem kívántak nyilatkozni.

Az Emmy- és Golden Globe-díjas Bucemi arról ismert, hogy drámai és komikus szerepeket egyaránt képes bravúrosan lehozni: játszott a Kutyaszorítóban című filmben, a Fargóbana Sztálin halálában vagy a Maffiózók című sorozatban, de számos Adam Sandler-vígjátékban is megállta a helyét. 

A 2022 novemberében debütáló Wednesday a Netflix egyik legnézettebb sorozata lett, emellett 12 Emmy-díjra jelölték, amiből négyet meg is nyert. Az új évaddal kapcsolatban egyelőre annyi biztos, hogy azt az első szériához hasonlóan Al Gough és Miles Millar showrunnerek készítik, és Jenna Ortega címszereplőként tér vissza az Addams család tinédzser korú lányaként.

Wednesday Forrás Netflix

Az első évad azzal ért véget, hogy Wednesday Addams sikeresen megoldott egy sor hátborzongató gyilkosságot, és meghiúsított egy, a Nevermore és a diákok elpusztítására tett kísérletet.

Kiemelt tartalom
12 film és sorozat, amit érdemes csekkolnod áprilisban a Netflix, az HBO Max, a SkyShowtime és a Disney+ kínálatából 12 film és sorozat, amit érdemes csekkolnod áprilisban a Netflix, az HBO Max, a SkyShowtime és a Disney+ kínálatából 2024.4.4 19:51

A második évad munkálatai a Hollywoodot megbénító, 2023-as író- és színészsztrájk miatt csúsznak, így a forgatás várhatóan április végén kezdődik, Románia helyett ezúttal Írországban.