2023.3.27., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Szöllősi Anna
2022.12.14 17:53
Olvasási idő  0:41

Az új netflixes reality luxusnyaralást ígér néhány fiatalnak, akik viszont jól pofára esnek

A netflixes Álomnyaralás című olasz reality néhány Z generációs fiatalról szól, akiket egy luxusnyaralással kecsegtetnek, majd nagy csalódásukra olyat kell tenniük, amit ezelőtt még soha: dolgozni.

Szöllősi Anna
2022.12.14 17:53 Olvasási idő  0:41
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Az Álomnyaralás (Summer Job) koncepciója, hogy néhány 18 és 23 év közötti fiatal beköltözik egy mexikói villába, abban a hitben, hogy életük vakációját tölthetik el, ahol egy dolguk van, mégpedig a bulizás. 

 

A második napon a versenyzők megtudják, hogy a nagy kaland folytatása egyetlen feltételhez van kötve, mégpedig a munkához. A versenyzőknek két-három fős csoportokban kell különböző feladatokban kipróbálniuk magukat, például pultozásban, kertészkedésben vagy épp egy állatmenhelyen. Aki viszont nem végzi el a rá kiosztott munkát, vagy nem kellő lelkesedéssel és odafigyeléssel, nem kap fizetést, és a kiesés veszélye fenyegeti. A valóságshow végén a legszorgalmasabb és legkitartóbb versenyző  egy 100 000 eurós jutalommal lesz gazdagabb.

 

Olaszországban a fiatalabb generáció munkanélküliségi rátája meghaladja a 30%-ot, az emberek pedig a húszas éveik után is hajlamosak otthon maradni a szüleikkel, így a nyolcrészes Summer Job a szórakoztatás mellett edukációs céllal is bír.

 

A Banijay Italia által gyártott reality december 16-án kerül fel a Netflixre, és itthon is elérhető lesz. Az olasz valóságshow része a streaming-óriás azon törekvésének, hogy helyi történetekkel és formátumokkal bővítse a repertoárját Európán belül.  

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: variety.com Thumbnail:  Netflix
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra