A cikk a Puma megbízásából készült.
2024.4.11 15:53
Olvasási idő 0:49

Az új kedvenc surranó, ami beveszi a fülledt várost: így hasít a flaszteron az új Puma Palermo

Az új kedvenc surranó, ami beveszi a fülledt várost: így hasít a flaszteron az új Puma Palermo
Forrás Gelencsér Zsombor / Refresher Magyarország
DIVAT CIPŐK PUMA

Úgy tűnik, új kihívója akadt a legdivatosabb sneakereknek: a Puma egyik legnagyobb klasszikusával hódítja meg a város utcáit.

A Puma Palermo cipő egy modern és stílusos lábbeli, amelyet a sportcipők és a divat világa szerelmesei egyaránt imádni fognak. A Puma már régóta híres a sportcipők innovatív tervezéséről és kényelméről, és a Palermo modell ezt a hagyományt viszi tovább egy elegánsabb, városi stílusban.

@refresherhu A Puma Palermo cipő egy modern és stílusos lábbeli, amelyet a sportcipők és a divat világa szerelmesei egyaránt imádni fognak. A Puma már régóta híres a sportcipők innovatív tervezéséről és kényelméről, és a Palermo modell ezt a hagyományt viszi tovább egy elegánsabb, városi stílusban. Főszerkesztőnk, Hering Andris is kipróbálta a Palermo életérzést egy finom kávé mellett. @PUMA @Playersroom.official A teljes cikket a Refresher.hu-n tudjátok elolvasni, link a bioban! #pumahungary#refresher#refresherhu♬ original sound - REFRESHER Magyarország


A Palermo cipők kiváló minőségű anyagokból készülnek, a tervezők figyelmet fordítanak a részletekre és az esztétikára is. Könnyűek és kényelmesek, ideálisak mindennapi viseletre, városi sétákhoz vagy akár sportoláshoz is. 

Puma Palermo Forrás Gelencsér Zsombor / Refresher Magyarország


A Puma Palermo kínálatában számos változat közül lehet választani, egyszerre találhatók meg az egyszerűbb, letisztultabb modellek, valamint az extravagánsabb és színesebb darabok is. A cipők különböző színekben és mintákkal érhetők el, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének megfelelőt.

Puma Palermo Forrás Gelencsér Zsombor / Refresher Magyarország

Beszereznéd a saját, új pár Pumád? A Puma Palermo színes darabjait megtalálod a Playersroom üzletekben és a bolt webshopján is!