2024.4.3 14:14
Olvasási idő 0:50
Maier Péter

Hunter Schafer beismerte, hogy néhány évvel ezelőtt Rosalíával járt

ARCOK HUNTER SCHAFER PÁRKAPCSOLAT ROSALÍA

Az "Eufória" sztárja azóta is jó kapcsolatot ápol a spanyol énekesnővel, a szakításuk ellenére is fontos részei egymás életének.

Hunter Schafer, az Eufória sztárja a GQ-nak adott interjút, amelyben elmondta, 2019-ben ő és Rosalía öt hónapon keresztül egy pár voltak. Hiába röppentek fel pletykák, illetve készültek közös fotók róluk, a kapcsolatukat egészen mostanáig egyszer sem erősítették meg a nyilvánosság számára.

Hunter Schafer nyilatkozata szerint öt hónapon keresztül voltak „romantikus értelemben“ együtt, de azóta is fontos részei egymás életének, és „igazán gyönyörű“ barátság szövődött kettejük között. Schafer azt mondja, mint sok más korábbi partnerével, Rosalíával is jó a kapcsolata. „Bármi is történjen, ő egy családtag“ – mondta.

Hunter Schafert és Rosalíát többek között a 2019 szeptemberi londoni divathéten kapták lencsevégre, akkor épp Brent Faiyaz és Dua Lipa társaságában mulattak
Hunter Schafert és Rosalíát többek között a 2019 szeptemberi londoni divathéten kapták lencsevégre, akkor épp Brent Faiyaz és Dua Lipa társaságában mulattak Forrás David M. Benett/Dave Benett/Getty Images for Burberry

Az, hogy mindezt utólag megosszák a világgal, közös döntés volt. Schafer előzetesen egyeztetett erről a 31 éves exével, aki az interjú előtt beleegyezett abban, hogy beszéljen a kapcsolatukról. „Ez olyasmi, amit szívesen megosztok. És szerintem ő is így van ezzel“ – fogalmazott.

Kiemelt tartalom
Rózsaszín ködtől a partnerségig: minden, amit a párkapcsolatok 5 legfontosabb szakaszáról tudni érdemes Rózsaszín ködtől a partnerségig: minden, amit a párkapcsolatok 5 legfontosabb szakaszáról tudni érdemes 2024.3.29 9:43

Az Eufória sztárjának azóta volt egy hosszabb párkapcsolata is, azzal a Dominic Fike-kal, akivel együtt is játszott a sorozatban. Róla is csak szépeket mondott az interjúban, úgy gondolja, sokat köszönhet neki, általa vált nyitottabbá, ami annak is köszönhető, hogy Fike volt az első férfi, akivel járt.

Rosalíát mostanában azzal a Jeremy Allen White-tal hozzák össze, aki tavaly vált el feleségétől, Addison Timlintől. A spanyol énekesnőnek is tavaly nyáron bomlott fel az eljegyzése Rauw Alejandróval, A mackó sztárjával pedig decemberben fotózták le őket először.