2023.7.10 14:11
Olvasási idő 0:46
Maier Péter

Újabb GenZ-sztárpár szakításán kell túltennünk magunkat

FILMEK + SOROZATOK DOMINIC FIKE EUFÓRIA

Fike Zane Lowe-nak adott interjújában beszélt arról, hogy mennyire kivan tőle, hogy a hirdetőtáblákról köszön vissza a magánélete. Az is kiderült, hogy az Eufória két sztárjának párkapcsolata véget ért.

Szakított Hunter Schafer és Dominic Fike – erről a múlt héten friss albumot megjelentető zenész számolt be Zane Lowe-nak adott interjújában. 

Elegem van már a kapcsolatokból. És én mindig is ilyen nyilvános kapcsolatokban voltam, haver, észrevetted ezt? Jézusom! Nem hagyhatnám abba?! Nem olyan nehéz nem randizni egy másik híres emberrel. Mindig is ezt csináltam. Mert minden egyes szakításomkor látnom kell valakit egy rohadt óriásplakáton.

– fogalmazott szokatlanul őszintén a popsztár. 

Lowe arról is kérdezte, hogy milyen lesz így együtt dolgozni az Eufória új évadán. Erre Fike így válaszolt: „Azt hiszem, mindenkivel jobb a dinamikám. Úgy értem... majdnem mindenkivel. Nem, szerintem minden rendben lesz. Mindannyian felnőttek vagyunk... mondhatni. Próbálkozom.“

 

A két sztárról 2022 februárjában posztolt először csókolózós képet Fike, majd három hónappal később megerősítette hivatalosan is, hogy együtt vannak.

Bár a Schaferrel töltött idő művészileg inspiráló volt Fike számára, kezdett rájönni, hogy már nem tud csak magával lenni. „Zenét tudtam csinálni körülötte, ami őrület volt“ – mondta Fike. „A minap átnéztem a dalokat, és találtam egyet, amit vele készítettem. Azt gondoltam, »ember, ez annyira király volt«. De az, hogy ezt mondom – hogy kényelmetlenül érzem magam, ha egyedül vagyok – az egy rossz dolog. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy egyedül leszek egy ideig.“

Dominic Fike és Hunter Schafer a 2022-es Oscar Vanity Fair-bulin Forrás John Shearer/Getty Images