2024.4.2 12:01
Olvasási idő 0:42
Masszi-Rigó Csilla

Jack Grealish nem érti, miért fütyülik ki folyton az ellenfél szurkolói

SPORT FOCI JACK GREALISH LABDARÚGÁS

A Manchester City játékosát az anyukája is folyton erről kérdezi.

Az utóbbi idők egyik legnagyobb hírnevet szerző angol focistája Jack Grealish, a Manchester City játékosa, akinek vad bulizási szokásairól korábban már a Refresheren is olvashattatok.

A 28 éves középpályás a döntetlennel végződő vasárnapi Manchaster City–Arsenal-meccs után egy kedves, kissé értetlenkedő nyilatkozatot tett arról, hogy nem érti, miért éppen őt fütyülik ki mindig a pályára lépve az ellenfél szurkolói. 

„Mindig elgondolkozom, miért engem fütyülnek ki az ellenfél szurkolói. Édesanyám is mindig megkérdezi tőlem, de nem tudom, mi ennek az oka. Bárhova megyek a csapattal idegenbe, kifütyülnek, és nem jöttem rá, hogy miért, de próbálok pozitívan állni hozzá, és bókként kezelni ezt.”

Kiemelt tartalom
„A Wembley-ben állva mintha az utolsó kívánságom teljesült volna“ – Interjú Siklósi Petrával, aki a Nottingham Forestet is fotózta „A Wembley-ben állva mintha az utolsó kívánságom teljesült volna“ – Interjú Siklósi Petrával, aki a Nottingham Forestet is fotózta 2024.2.24 10:12

A tavalyi Bajnokok Ligája- és FA-kupa-győztes focistát 2021-ben 117,5 millió eurós rekordösszegért vásárolta meg a City, ebben a cikkünkben olvashatsz róla bővebben: 

Kiemelt tartalom
Az új generáció Beckhamje, aki szégyentelenül megmutatta, hogy a focisták is szeretnek inni – kicsoda Jack Grealish? Az új generáció Beckhamje, aki szégyentelenül megmutatta, hogy a focisták is szeretnek inni – kicsoda Jack Grealish? 2023.6.15 13:02