2024.3.29 11:49
Olvasási idő 0:33
Szöllősi Anna

Megjelent Beyoncé új lemeze, a Cowboy Carter

ZENE ALBUM BEYONCÉ

A Renaissance-trilógia második részeként megjelent Beyoncé új lemeze, a 'Cowboy Carter.'

Beyoncé a 2024-es Super Bowlon jelentette be egy Verzion-reklámban, hogy már nem kell sokat várni legújabb lemezére, ami most meg is érkezett – írja a HypeBeast. A pénteken droppoló anyag – amiről a 16 Carriages és a Texas Hold 'Em már korábban felkerült a zenei platformokra – visszanyúl az énekesnő texasi gyökereihez, és a country stílusra megy rá.

A Cowboy Carter címet viselő lemezen 27 szám kapott helyet, többek között Dolly Parton slágerének, a Jolene-nak a feldolgozása, az egyik számban felcsendül Willie Nelson és Linda Martell hangja is, valamint a popdíva a Beatles Blackbird című slágerét is feldolgozta, amit Paul McCartney írt, hogy a 60-as években Amerika déli részén tapasztalható faji feszültségekkel foglalkozzon.

Beyoncé olyan nagy nevekkel kollaborált a Renaissance-trilógia második részeként megjelenő lemezen, mint Post Malone a Levii's Jeans című számában, vagy Miley Cyrus, akivel a II Most Wanted című daluk a közös. 

Kiemelt tartalom
Hivatalos, mikor jön Beyoncé új albuma, amiről két dalt már droppolt is Hivatalos, mikor jön Beyoncé új albuma, amiről két dalt már droppolt is 2024.2.12 10:03