2024.3.27 16:06
Olvasási idő 0:40
Szécsi Krisztián

Újra összeállt Jórgosz Lánthimosz és Emma Stone: kijött a Kinds of Kindness előzetese

FILMEK + SOROZATOK ELŐZETES EMMA STONE FILMEK YORGOS LANTHIMOS

A 2024 nyarán érkező "Kinds of Kindness" lesz Lánthimosz és Stone ötödik közös filmje.

Jórgosz Lánthimosz (Yorgos Lanthimos) rendező és a kétszeres Oscar-díjas Emma Stone a Szegény párák című mozijuk után Kinds of Kindness címmel máris új filmmel jelentkeznek, amelyhez mostanra az első előzetes is megérkezett. Ez az ötödik alkalom, hogy a két művész közös filmen dolgozik.

A Kinds of Kindness három történetet követ végig: egy férfiét, aki megpróbálja saját kezébe venni az irányítást a saját élete felett; egy rendőrét, akinek eltűntnek hitt felesége végül előkerül; illetve egy nőét, aki eltökélten keres egy spirituális lelki vezetőt.

A szereplők között Emma Stone-on kívül ott találjuk Willem Dafoe-t és Margaret Qualleyt, akik szintén szerepeltek a Szegény párákban, valamint Hong Chaut, Joe Alwynt, Mamoudou Athiet és Hunter Schafert is.

Jórgosz Lánthimosz a film forgatókönyvét Eftimisz Filippuval közösen írta, akivel korábban együtt dolgozott A homár, az Egy szent szarvas meggyilkolása és a Kutyafog című filmeken is.

A görög rendező Kinds of Kindness című filmjét június 21-én mutatják be az amerikai mozik, magyar premierről egyelőre nincs szó.

A Kinds of Kindness angol nyelvű előzetesét itt nézhetitek meg: