2024.3.27 13:26
Olvasási idő 0:39
Szécsi Krisztián

Újabb világsztárt fotózott Makó Szilveszter

DIVAT FOTOGRÁFIA FOTÓK MAHMOOD MAKÓ SZILVESZTER ZENE

A magyar divatfotós Bad Bunny után Mahmooddal, az Eurovíziós Dalfesztiválról is ismert olasz énekessel dolgozott együtt.

Mahmood, az egyiptomi-szárd származású olasz énekes egy Makó Szilveszterrel közös képanyaggal idézte meg a húsvét és a kétezres évek hangulatát.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Mahmood (@mahmood) által megosztott bejegyzés

Az olasz énekes – aki a Soldi című számával tett szert nemzetközi hírnévre a 2019-es Eurovíziós Dalfesztiválon – kockás nyuszifülekbe bújt a koncepció kedvéért. A fekete-fehér, szinte grafikaszerű fotók hangulata Mahmood átható tekintetével keverve mintha célirányosan a Donnie Darko című kultikus pszicho-thrillerre utalna, amelyben a főszereplő egy nyúlnak öltözött titokzatos „képzeletbeli baráttal“ lép kapcsolatba.

A művész öltözékei is sokat sejtetők: például az egyik fotón egy piros zsámolyon ülve látjuk, fehér öltönyben, combig érő, túlméretezett gombos kabátban. A levegőben lebegő fekete kalap és görbe nyakkendő teszi teljessé a megjelenést. A szettek és a sorozat rendkívül kevertek, olyan érzést keltenek, mintha Mahmood és Makó csavart, modern megközelítésben a 2000-es évek divatja és filmjei előtt tisztelegne.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

SZILVESZTER MAKÓ (@szilvesztermako) által megosztott bejegyzés

A Milánóban élő magyar művész portfóliójában egyre több világsztár neve tűnik fel: fotózta már Bad Bunnyt, Willem Dafoe-t, Zlatan Ibrahimovićot, illetve olyan márkákkal dolgozott együtt, mint a Chanel, a Versace és az Armani.

Kiemelt tartalom
Magyar művész fotózta Bad Bunnyt a Vanity Fair címlapjára Magyar művész fotózta Bad Bunnyt a Vanity Fair címlapjára 2023.9.13 12:37