2023.9.13 12:37
Olvasási idő 0:48
Szécsi Krisztián

Magyar művész fotózta Bad Bunnyt a Vanity Fair címlapjára

ARCOK BAD BUNNY FOTOGRÁFIA FOTÓK MAKÓ SZILVESZTER

Az elmúlt három év legtöbbet streamelt előadója most dolgozott először Makó Szilveszter divatfotóssal.

Az októberi Vanity Fair címlapsztárjának a Puerto Ricó-i rappert, Bad Bunnyt választották, aki elképesztő rövid idő alatt gyakorlatilag letarolta a zenei streamingplatformokat. 2022-ben például ő volt a legtöbbet pörgetett előadó a Spotify-on összesen 18,5 milliárd összhallgatottsággal.

A vele készült interjúban sikereiről, magánéletéről és többek között arról is mesélt, vajon hol is van a művész helye a társadalomban.

Vannak, akik azt mondják, a művészeknek mindent el kell viselniük. Nem kell nekem semmit és mindent elfogadnom, mert művész akartam lenni. A nap végén azért hallgatsz majd engem, mert hallgatni akarsz. Nem én kényszerítelek rá.

Nyilván nem csupán azért érdekes az interjú, mert Bunny mégiscsak az elmúlt évek egyik legfigyelemreméltóbb karrierívét tudhatja magáénak, és egy ilyen emberre mindig érdemes egy kicsikét jobban figyelni, de egyben van egy hazai vonala is az egész projektnek. Hiszen nem más, mint az igen neves magyar fotós, Makó Szilveszter lencséjén keresztül leshetünk rá a zenészre.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Vanity Fair (@vanityfair) által megosztott bejegyzés

A két művész: Bad Bunny és Makó Szilveszter. Forrás @szilvesztermako/ Instagram

Makó művészete több stílust ötvöz, így láthatunk tőle 19. századvégi dagerrotípiás felvételeket, vagy éppen az erősen túldíszített barokk festményeket idéző divatfotókat is. Dolgozott már együtt a Chanellel, a Versacéval és az Armanival is, s több hollywoodi világsztár fordult már meg objektíve előtt. Az októberi lapszám szintén egy letisztult vonalat követett sakktáblás mintázatával és méregzöld hátterével.