A cikk Starbucks megbízásából készült.
2024.3.28 10:38
Olvasási idő 1:35
Szécsi Krisztián

Mutatunk 5 különleges kávét a Starbuckstól, mellyel új élményt adhatsz régi kedvenceidnek

GASZTRO ÁPRILIS BOLONDJA BOLONDOK NAPJA KÁVÉ STARBUCKS

A megközelítőleg négymillió kávékombinációból bárki megalkothatja a számára megfelelő italkülönlegességet.

A Starbucks eddig is az intenzív ízélményekről és a varázslatos, szezonális ajánlatokról volt ismeretes. Hát ki tudná elképzelni a szokásos őszi sétáit sárga, ropogós falevelek között Taylor Swifttel a fülében egy jó kis Pumpkin Spice Latte nélkül? Vagy a nyári hőséget vízparton az üdítő, tejszínhabos epres Frappuccino nélkül? S bár megértjük, ha valaki kedvenc ízeit egy adott évszakhoz köti, a zöld szirénes kávézó különlegességei bőven túlmutatnak a megszokott kávékompozíciókon. A Starbucksban olyan kávét állíthatsz össze, amilyet te szeretnél!

Valóban hihetetlen, de a Starbucksban tényleg négymillióféleképpen állíthatod össze kávédat. Forrás Starbucks
Kis fun fact: tudtátok, hogy a Starbucksban összesen négymillióféleképpen variálhatjátok íz és kávé szerint italaitokat? Legyen szó hideg vagy meleg kávéról, hagyományos vagy alternatív tejről, markánsabb vagy enyhén lágy pörkölésről, koffeinmentesen, dupla vagy szimpla eszpresszóval, megannyi ízesítéssel és kiegészítővel fogyaszthatjátok az általatok megálmodott italt.

Azonban, hogy a milliós bőség zavarában választani is tudjatok, mutatunk most öt izgalmas variációt, melyek ugyanúgy finommá varázsolják a kávézás élményét, és melyekkel április 1-jéhez, bolondok napjához közeledve egy kis változatosságot csempészhettek a mindennapokba:

1, Cappuccino hab nélkül – A Cappuccino hab nélkül kérése egy kihívást jelent, hiszen az ital esszenciája a bársonyos habban rejlik. Ha választásod mégis erre a variációra esik, baristáink mindig a Caffé Latte italunkat ajánlják a vendégeknek.

2, Egy Cool Lime Refresha két adag eszpresszóval keverve – Elsőre szokatlannak tűnhet, de higgyétek el, a lime kesernyés íze remekül párosul az eszpresszó erejével.

3, Jeges Chai Tea Latte 12 pumpa chai tea koncentrátummal – Ez a variáció egy rendkívül intenzív italt kínál, amiben simán megvan a potenciál, hogy új kedvenced lesz.

4, Cold Brew extra eszpresszóval – A Cold Brew extra eszpresszóval egy érdekes választás, hiszen a két kávé különbözősége újszerű élményt ígér.

5, Matcha Tea Latte dupla eszpresszóval – Matcha Tea Latte dupla eszpresszóval való kombinációja egy valóban furcsa, ámde kíváncsiságot keltő ital.
Forrás Starbucks

Azoknak, akik azért mégis maradnának kedvenc ízeiknél, de azért feldobnák italukat, Borsos Dávid, a Regional Coffee Leader Starbucks kávémestere két tippet ad:

1, Ha már lezárult a Pumpkin Season, de még mindig vágytok az őszies ízekre, ne keseredjetek! Kérjetek egy Caffé White Mocha-t Chai ízesítéssel, amely kombinációja meglepően hasonló ízvilágot varázsol a csészékbe.

2, Ha hiányzik a Toffee Nut Latte szezonális különlegesség, van megoldás! A Starbucks baristái készséggel készítenek egy meglepően hasonló ízvilágú italt a karamell, vanília és mogyorós ízesítések keverékéből, hogy újra átéljétek a kedvenc ízeiteket az év bármelyik napján!
Közeledik a nyár, kezdődik a Refresha-szezon. Forrás Starbucks
Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!