2024.3.22 17:15
Olvasási idő 0:38
Krajnyák Petra

Megérkezett a Beetlejuice 2 első előzetese

FILMEK + SOROZATOK ELŐZETES FILMEK JENNA ORTEGA

A "Beetlejuice" régóta várt folytatásában Michael Keaton, Winona Ryder és Jenna Ortega látható a főbb szerepekben.

Megérkezett az első trailer Tim Burton Beetlejuice Beetlejuice című filmjéhez. Az 1988-as kultfilm várva várt folytatásában – amely több mint három évtizeddel az első film megjelenése után érkezik – Michael Keaton ismét feltölti ikonikus jelmezét, oldalán Winona Ryderrel, Catherine O'Harával és Jenna Ortegával.

A történetben Ortega alakítja majd Astridot, a Ryder által megformált Lydia lányát. A stáb új tagjai közé tartozik még Justin Theroux, aki egy Rory nevű, eddig ismeretlen karakter szerepét kapta meg. Az EW szerint az új film pár évtizeddel az első rész eseményei után veszi fel a fonalat, és egész konkrétan egy haláleset indítja el a cselekményt.

Tim Burton ugyan eredetileg nem tervezett folytatást a Beetlejuice című filmjéhez, végül mégis elvállalta a második rész elkészítését, sőt, úgy döntött, hogy az lenne a legérdekesebb, ha a forgatókönyv a Deetz család nőinek három generációjára fókuszálna. A Beetlejuice Beetlejuice forgatását a színészsztrájk miatt 2023 júliusában megszakították, így csak 2023 november végén fejeződött be.

A Beetlejuice 2 szeptember 5-től lesz látható a magyar mozikban.