2024.3.20 14:52
Olvasási idő 0:49
Szécsi Krisztián

Charlie és a kamugyár 2.0: megszólalt a tragikusan nevetséges Willy Wonka-élmény szervezője

ÉLETMÓD WILLY WONKA

Billy Coull, a glasgow-i Willy's Chocolate Experience fő szervezője azt állítja, hogy az incidens után tönkrement az élete: miközben elözönlötték a gyűlölködő üzenetek, a barátait és élete szerelmét is elvesztette.

Egy brit tévéműsornak adott interjút a közelmúltban hírhedtté vált glasgow-i, Willy Wonka által inspirált családi programért felelős House of Illuminati rendezvényszervező cég feje, Billy Coull, aki azt állítja: amióta a Willy's Chocolate Experience híre körbejárta a netet, „száz meg száz gyűlölködő levelet“ kapott, és az élete darabjaira hullott.

„Az életem tönkrement“ – kezdte a beszélgetést Billy Coull a Channel 5 Wonka: The Scandal That Rocked Britain (Wonka: A botrány, mely megrázta Britanniát) című különkiadásában. „Elvesztettem a barátaimat. Elvesztettem életem szerelmét. Úgy állítottak be, mintha én lennék minden gonoszság arca. És ez azért nem így van“.

Coull szerint a Wonka-fiaskót az okozta, hogy túl nagy helyszínt béreltek ki, valamint az előre megrendelt kivetítőberendezés sem érkezett meg. Mint mondta, amikor az esemény katasztrófába torkollt, önmaga „legrosszabb változataként“ kiabálni kezdett a feldühödött tömeggel. „Nagyon le voltam sújtva. De hittem benne, hogy tovább tudunk lépni. Az utolsó dolog, amit szerettem volna, hogy a gyerekek feldúltak legyenek.“

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

haha lol (@didyoujustsaywig) által megosztott bejegyzés

A glasgow-i Willy's Chocolate Experience hihetetlenül gagyi és amatőr megvalósítása miatt szélsebesen bejárta a világsajtót, mi is cikkeztünk róla. Megannyi mém és TikTok-videó után többen sértődöttségüket, méltatlankodásukat fejezték ki a rendezvény miatt, ám olyanok is akadtak, akik a trashy külső mögött értéket találtak, és petíciót indítottak, hogy nyissák meg újra a programot – ezt 7500-an már alá is írták.

Kiemelt tartalom
Charlie és a kamugyár: családi program helyett félig üres raktárépületet kaptak Willy Wonka rajongói Glasgow-ban Charlie és a kamugyár: családi program helyett félig üres raktárépületet kaptak Willy Wonka rajongói Glasgow-ban 2024.2.28 16:29