2024.3.18 11:39
Olvasási idő 0:45
Maier Péter

Ship a javából: a Bear színésznőjével boronálták össze Paul Mescalt

ARCOK A MACKÓ FLORENCE PUGH PAUL MESCAL

A Sydney séfet alakító Ayo Edebiri Szent Patrik napja alkalmából osztott meg egy fotót a népszerű ír színésszel.

Felröppentek a pletykák két nagy hipszterkedvencről, miután Ayo Edebiri, A mackó (The Bear) című sorozat Sydney séfje Szent Patrik napja alkalmából közös képet osztott meg Paul Mescal ír színésszel. 

Paul Mescal és Ayo Edebiri közös képe Szent Patrik napon
Paul Mescal és Ayo Edebiri közös képe Szent Patrik napon Forrás Ayo Edebiri / Instagram

Persze, ennyi elég is az internetnek és a Daily Mailnek, hogy megpróbálja felgöngyölíteni a sztorit. Való igaz, a képen elég cukiskodósak a vibe-ok, ettől még persze lehetnek csak spanok, akik hozzáérnek egymáshoz anélkül, hogy abból probléma lenne. A lap megkereste a két színész képviselőit, de egyelőre nem fűztek hozzá semmit a találgatásokhoz.

Edebiri a legutóbbi hírek szerint Colin Burgess színésszel és íróval járt, de kapcsolatukat nagyon bizalmasan kezelték. A két színész múlt hónapban a BAFTA-gálán fotózkodtak együtt, kiegészülve az All Of Us Strangers másik sztárjával, Andrew Scottal.

Paul Mescalt egyébként ugyanazon este után hozták össze egy másik színésznővel, az Oppenheimerben is játszó Florence Pugh-val, mert állítólag hosszasan élvezték egymás társaságát a díjátadó után. 

Kiemelt tartalom
Florence Pugh egy csapat kiskutya között idézte fel, milyen volt Timothée Chalamet-val gulyáslevesezni Budapesten Florence Pugh egy csapat kiskutya között idézte fel, milyen volt Timothée Chalamet-val gulyáslevesezni Budapesten 2023.3.30 14:43

Habár Paul Mescal nem éppen az a karakter, aki bulvárral igyekezné vízszint felett tartani a nevét (vagy akinek szüksége lenne rá), ennek ellenére a magánélete folyamatosan a nyilvánosság kereszttüzében van. Ez már Phoebe Bridgersszel való kapcsolatuk alatt is látszott, majd mikor szakítottak, már-már globális gyásznapot hirdetett a TikTok népe.