2023.3.21., kedd

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Filmek és sorozatok
Maier Péter
2022.12.12 16:58
Olvasási idő  0:35

Meleg drogdílerről szóló beatregényből készül film – az egyik James Bond lesz a főszereplő

A Call Me By Your Name rendezője viszi vászonra William S. Burroughs egyik művét.

Maier Péter
2022.12.12 16:58 Olvasási idő  0:35
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Film készül a beatnemzedék egyik legendás írójának, William S. Burroughs-nak a Queer című regényéből, amelyet a Call Me By Your Name rendezője, Luca Guadagnino rendez. A történet főhősét, aki egy William Lee nevű meleg drogdíler, nem más játssza majd, mint a James Bond-filmek egyik sztárja, Daniel Craig.

 

Guadagnino nem áll meg a munkával, idén jelent meg Bones and All című filmje Timothée Chalamet és Taylor Russell főszereplésével, illetve állítólag 2023 augusztusában várható egy új munkája, a Challengers, amelyen többek között Zendayával dolgozott.

 

A Queer című készülő filmről egyelőre keveset tudunk, az biztos, hogy William S. Burroughs azonos című regénye szolgál neki alapul, amely az '50-es években játszódik, és egy szorongó, meleg drogdílerről szól. A mű egyébként egy másik, Junkie című regénynek a folytatása. Burroughs a 20. századi amerikai irodalmat megreformáló beatnemzedék egyik tagja volt, legismertebb regényéből, a Meztelen regényből már készült egy, nem olyan könnyen fogyasztható film 1991-ben.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Forrás: dazeddigital.com Thumbnail:  Mike Marsland/Getty Images for Omega
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában filmek és sorozatok
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra