2024.3.8 12:16
Olvasási idő 0:57
Krajnyák Petra

Kylie Jenner éveken át úgy érezte, hogy képtelen elfogadni a külsejét a nyilvánosság

ARCOK KYLIE JENNER PLASZTIKAI BEAVATKOZÁS SZÉPSÉG SZÉPSÉGIDEÁL

A 26 éves üzletasszony a New York Times interjújában többek között arról is beszélt, milyen volt a nyilvánosság előtt felnőni, és hogyan érzi most magát a legjobban.

Kylie Jenner élete nagy részét a kamera előtt töltötte, hiszen mindössze kilencéves volt, amikor 2007-ben bemutatták a Keeping Up with the Kardashians című sorozatot. Azóta a Kardashian-Jenner családot számtalan kritika érte, többek között kulturális kisajátítással és szerzői jogok megsértésével vádolták őket, de fényűző életmódjukat sem hagyta szó nélkül a világ.

Az aktuális trendek szerint néhány helyen lehetnek teltebb idomaid, de közel sem mindenhol! Forrás Instagram/ Kylie Jenner

A kommentelők a celebek külsejét sem kímélték az elmúlt években, Kylie Jenner szerint őt a legtöbb támadás a külseje miatt érte, különösen miután az ajkai feltűnően megnagyobbodtak. Jenner eleinte azt állította, hogy sminkkel érte el ajkai teltebb kinézetét, de 2015-ben elismerte, hogy ideiglenes ajakfeltöltésen esett át, tavaly pedig a mellplasztikájáról nyilatkozott megbánással.

A New York Times csütörtökön publikált interjújában Jenner többek között arról is beszélt, hogy a nagy nyilvánosság miatt éveken át úgy érezte, a társadalom nem tudja elfogadni a külsejét, de már senki sem tud olyat mondani, ami megbántaná. A 26 éves, kétgyermekes anya és üzletasszony elmondta: jelenleg egy érettséget és kifinomultságot hangsúlyozó márkán dolgozik, emellett a kinézetén is változtatott.

Egy kicsit visszafogtam magam. Nincs olyan fenékig érő, sűrű hajkoronám, nincs műszempillám, nincsenek hosszú körmeim.

A valóságshow-sztár a közösségi médiában is kevésbé aktív, ami szintén nem a véletlen műve. Az Interview magazinnak adott 2015-es interjújában már kifejtette, hogy a húszas éveit sikeres vállalkozások építésével szeretné tölteni, majd eltűnne a világhálóról. „Amikor úgy 30 éves leszek, szeretnék eltűnni a térképről, családot alapítani, Malibuban élni egy farmon, és a saját csirkéimet nevelni. A következő célom 2016-ra az, hogy megtanuljak kertészkedni“ – mondta akkor.