2024.2.27 9:06
Olvasási idő 0:33
Masszi-Rigó Csilla

Megvan, kik lehetnek a Beef második évadának főszereplői

FILMEK + SOROZATOK ANNE HATHAWAY JAKE GYLLENHAAL NETFLIX SOROZATOK

Már javában tart a második évad előkészülete, és bár hivatalosan még nem jelentették be, melyik színészek játsszák majd a főbb szerepeket, Hollywoodban az a hír járja, hogy már régóta tudni lehet, kikre írták az új karaktereket.

A Beef (magyarul: Balhé) 2023 egyik legnépszerűbb sorozata volt Steven Yeun és Ali Wong főszereplésével, a széria összesen nyolc Emmy-díjat és három Golden Globe-díjat nyert. A Netflix és az A24 közös produkciójának készítője, Lee Sung Jin már javában készül a második évadra, a Deadline értesülései szerint pedig a rendező nem mást akar a főszereplők helyére, mint Anne Hathawayt és Jake Gyllenhaalt, a Riverdale című sorozatból ismert Charles Meltont, valamint azt a Cailee Spaenyt, aki legutóbb Priscilla Presley-t alakította Sofia Coppola filmjében. 

Kiderült, kik lehetnek a Beef második évadának főszereplői
Anne Hathaway és Jake Gyllenhaal 2010-ben a Szerelem és más drogok sajtókörútján Sydney-ben. Forrás GETTY IMAGES

A második évad két pár történetét dolgozná fel, így a Szerelem és más drogok című film egykori rajongói újra együtt láthatnák a képernyőn Hathaway és Gyllenhaal duóját. A megállapodásokat hivatalosan még nem jelentették be, a Deadline azonban megjegyzi, hogy az új évad forgatókönyve már elkészült, a Netflix és az A24 pedig nyár végén vagy ősszel szeretné elkezdeni a gyártást.