2024.2.25 11:59
Olvasási idő 0:35
Szöllősi Anna

„Bolondot csinálok magamból!“ – Pedro Pascal becsípve vette át a díjat a SAG-gálán

ARCOK PEDRO PASCAL SAG-GÁLA

Pedro Pascal nem gondolta, hogy díjat nyer a 30. SAG-gálán, ezért egészen nyugodtan öntött fel a garatra.

Pedro Pascal a legjobb drámai sorozatban játszó színészeknek járó díjat kapta meg a Last of Us-ban nyújtott alakításáért, amin talán ő maga lepődött meg a legjobban.   

Miután elhangzott Pascal neve az Oscar előszobájának is tartott SAG-gálán, a színész felsétált a porondra, ahol bevallotta a közönségnek, hogy váratlanul érte a dolog, és kissé ittas – írta meg a 24.hu

Ez több szempontból sem helyénvaló. Egy kicsit részeg vagyok. Azt hittem, berúghatok. És… köszönöm, HBO… Ó, Jézusom…Bolondot csinálok magamból


– magyarázta, és köszönetet próbált mondani néhány embernek, kisebb-nagyobb sikerrel. Pascal azzal zárta mondandóját tréfásan, hogy pánikrohama lesz, úgyhogy inkább megy, majd lesétált a színpadról. 

A SAG-gálán egyébként az Oppenheimer tarolt: a legjobb film, a legjobb színészgárda, a legjobb férfi főszereplő (Cillian Murphy) és a legjobb férfi mellékszereplő (Robert Downey Jr.) kategóriában is nyert Christopher Nolan filmje, de a Last of Us és A mackó című sorozat is több kategóriában zsebelt be díjat.