2024.2.21 10:19
Olvasási idő 0:49
Szécsi Krisztián

Újabb világsztár csatlakozik a Fortnite világához

TECH-TUDOMÁNY FORTNITE GAMING LADY GAGA VIDEÓJÁTÉK

Február 22-től lesz elérhető a "Fortnite Festival" második szériája, amiben Lady Gaga is helyet fog kapni.

Lady Gaga az X-en jelentette be, hogy ő is csatlakozni fog a Fortnite-univerzumhoz, méghozzá a brand zenés játékában, a Fortnite Festivalban.

Gaga igen szellemesen egy régi, 2019-ben posztolt tweetjét („Mi az a fortnight?“) február 20-án egy aprócska javítással osztotta újra: „*fortnite“.

Az elsődlegesen battle royal játékként ismert Fortnite 2023. december 9-én indította el zenés kiegészítőjét The Weeknd szereplésével. Maga a Fortnite Festival két modiból áll: a Main Stage-ben a játékosok zenekart alakíthatnak, és a Harmonix Rock Band játékaihoz hasonlóan el is játszhatják a világ leghíresebb slágereit; a Jam Stage-ben viszont a játékosoknak lehetőségük nyílik több dalt összemixelniük.

A játékban eddig olyan karakterekkel indíthattuk el zenei karrierünket, mint Ariana Grande, Bruno Mars, Eminem vagy a Family Guyból ismert Peter Griffin. A Fortnite Festival második szériája február 22-én, azaz csütörtökön, érkezik. A jelek szerint ennek lesz része Lady Gaga karaktere is.

A Gaga által megosztott kép arra enged következtetni, hogy az énekesnő a Chromatica-érájának posztapokaliptikus páncéljában jelenik majd meg a Fortnite világában. Kérdéses, hogy utána elérhető lesz-e a skinje a játék battle royal modijában is, esetleg tervez-e koncertet adni – mint ahogy azt kolleganője, Ariana Grande megtette már – a játék keretei között.

Fortnite Festival decemberi előzetesét itt tudjátok megnézni: