2024.2.17 17:24
Olvasási idő 0:31
László Panna

„Ma már Magyarországon bátorságnak számít kiállni a gyermekvédelem mellett” – 50 000 EMBER A HŐSÖK TERÉN – A Te Hangod

VIDEÓ A TE HANGOD AZAHRIAH TÜNTETÉS VIDEÓ

Odakint most szörnyek járnak címmel szervezett tüntetést egy csapat tartalomgyártó február 16-án a Hősök terén a gyermekvédelem mellett. Mi arra voltunk kíváncsiak, szerintetek a tartalomgyártóknak dolguk-e megszólalni közéleti témákban.

„Elegünk van. Oldalaktól függetlenül fontosnak tartjuk, hogy civil emberként felemeljük a hangunkat az áldozatok védelme, az átláthatóság, az emberi tisztesség és az őszinte társadalmi párbeszéd érdekében. Elkeseredettek vagyunk” – írták a szervezők a megmozdulás Facebook-leírásában.

Az Odakint most szörnyek járnak – Kiállás az áldozatokért, a gyerekekért, az egészséges társadalomért című esemény szervezői online tartalomgyártók voltak: Pottyondy Edina, a Nemakarokbeleszólni arcai, Fancsikai Eszter, Tapasztó Orsi és Bányai Judit, Osváth Zsolt, Gulyás Márton, a Jólvanezígy műsorvezetői, Nagy Ádám és Szabó Márton és Baukó Attila 'Azahriah' is. 

Arra voltunk kíváncsiak, szerintetek dolguk-e az influenszereknek, közéleti személyeknek felszólalni közéleti, társadalmi témákban, és hogy vajon lehet-e politikamentesen tüntetni.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!