2024.2.10 13:03
Olvasási idő 0:40
Szécsi Krisztián

Mr. Bean tulajdonképpen nem is ember – Furcsa elmélettel állt elő egy tiktokker

FILMEK + SOROZATOK MR BEAN ROWAN ATKINSON

A 90-es évek közkedvelt sorozata csupán egy évadot élt meg. Ám Bean kalandjait animációs formában még öt évadon keresztül élvezhettük a 2000-es években.

Izgalmas elmélettel állt elő egy tiktokker a 90-es évek egyik legikonikusabb sorozatának főszereplőjéről, Mr. Beanről.

Mr. Bean, aki egymaga testesíti meg az angol humort fura járásával, dekoncentrációjával, nonverbális dialógusaival, kalandjaival csupán egy évadban, pontosabban tizenöt epizódban, és ezenfelül még két nagyjátékfilmben szórakoztatta a nagyérdeműt.

@stark_verse Mr Bean is WHAT?! My Childhood was a LIE 🤯😳😳 #mrbean#rowanatkinson#movies#foryou#fyp♬ original sound - Alex Stark

A közelmúltban egy tiktokkernek köszönhetően kezdett róla egy elmélet keringeni az interneten, miszerint Mr. Bean azért sem tudja magát kiismerni a világunkban, mert igazából egy földönkívüli. Ezt alátámasztandó a sorozat intrója valóban azt az érzetet kelti, hogy Beant kihajították az Egyesült Királyságba egy űrhajóról:

Még egy kis érdekesség, hogy a Beant alakító Rowan Atkinson 1993-ban egy dán televíziós csatornának azt nyilatkozta, hogy eredetileg készült volna egy olyan rész is, amiben Bean az angol vidéken kocsikázva egy csészealjat pillant meg. Miután az űrhajó leszállt, abból egy csomó Mr. Bean mászott volna elő. Bár ez az epizód soha nem látott napvilágot Atkinsonnal, a férfi kalandjait feldolgozó animációs sorozat végül megcsinálta.