2024.2.9 8:25
Olvasási idő 0:50
Kovács M. Dávid

Bejelentették, ki lesz a Balázsék új műsorvezetője

ARCOK MÉDIA RÁDIÓ SEBESTYÉN BALÁZS

Ráskó Eszter veszi át Vadon Jani helyét a Rádió 1 reggeli műsorában.

Ráskó Eszter pszichológus, HR-vezető, a Dumaszínház, a Showder Klub és a Comedy Central humoristája veszi át a decemberben leköszönő Vadon Jani helyét a Rádió 1 Balázsék című reggeli műsorában.

A közönségszavazás eredményét Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri jelentette be a péntek reggeli adásban. A standupos hétfő reggel hattól hivatalosan is munkába áll a két másik műsorvezető oldalán.

Ráskó Eszter péntek reggel már be is köszönt a műsorba, majd nem sokkal később a hivatalos Facebook-oldalán is hírt adott a nézők döntéséről:

Sebestyén Balázs már az első Vadon Jani nélkül felvett adásban utalt arra, hogy akár női hang is frissítheti majd a csapatot.

Nem Jani pótlása a cél, hanem, hogy találjunk valakit, aki új színt hoz be, lehet, hogy egy női hang, aki kellemes, kedves és kicsit más megvilágításba helyezi a két öreg, idős, beteg boomernek a dolgokat

– mondta a műsor névadója.

Az elmúlt időszakban összesen kilenc jelölt próbálhatta ki magát Vadon Jani helyén a reggeli műsorban: Puskás-Dallos Peti, Ábel Anita, Faragó Janka, Musimbe Dávid Dennis, Kovácsovics Fruzsina, Alekosz, Faragó Janka, Gévai Juli és Ráskó Eszter. Ahogy a névsorból is látszik, a műsorvezető-jelöltek között csupán három férfi volt.

Vadon Jani 15 év közös munka után távozott a rádiós trióból. A hivatalos bejelentés szerint „új kihívások vonzzák“, illetve „szeretné megvalósítani egy sor régóta dédelgetett álmát“.