2024.2.6 12:17
Olvasási idő 0:37
Krajnyák Petra

Kapszulakollekcióval tiszteleg a Pokémon előtt egy amerikai streetwear márka

DIVAT DIVAT POKÉMON

A 100 Thives nevű brand korábban több sikeres anime és manga kedvelőit megörvendeztette már, ezúttal a Pokémon-rajongókon a sor.

A 100 Thives név ismerősen csenghet a videójátékok és a streetwear világában járatosak fülében, de a Los Angeles-i márka új kapszulakollekciója most még szélesebb közönséghez szól: az amerikai márka a Pokémon franchise-zal együttműködésben 16 darabos kollekcióval örvendezteti meg az anime rajongóit.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

100 Thieves (@100thieves) által megosztott bejegyzés

Bár Ash és Pikachu kalandja 2023 márciusában véget ért, az univerzum korántsem zárul be. A Fendi, a Tiffany & Co., a Chanel, a Tom Wood és a Samsung után most a 100 Thives tiszteleg a több mint 25 éves japán franchise előtt. Felsőruházati kollekciójukban sportos dzsekik, pólók és ötféle kapucnis pulcsi is szerepel, amelyeken Gengar, Venusaur, Blastoise, Charizard és Pikachu látható.

pokémonpokémonpokémonpokémon
Galéria megtekintése
(6)

A Los Angeles-i székhelyű márka korábban a Crunchyroll anime-streamingoldallal együttműködésben egy Attack On Titan és egy Jujutsu Kaisen inspirálta kollekciót is piacra dobott, de a high fashion sem áll tőlük távol: néhány éve a Guccival karöltve egy gamer-táskakollekcióval örvendeztették meg az e-sport kedvelőit.

A teljes kollekciót, amely február 10-től rendelhető, a 100 Thivesoldalán tudjátok megnézni.