2022.12.7 15:33
Olvasási idő 1:05
Erdős Viktória

Megszállott rajongója volt kolléganőjének A Fehér Lótusz színésznője

Megszállott rajongója volt kolléganőjének A Fehér Lótusz színésznője
Forrás HBO
FILMEK + SOROZATOK

Haley Lu Richardson egy talkshowban mesélte el, milyen módon próbált közelebb kerülni Aubrey Plazahoz, akivel most egy sorozatban szerepelnek.

Aubrey Plaza lehengerlő karizmája nemcsak rajongóit, hanem kollégáit is rabul ejti. Nem is csoda, hogy a többszörös Emmy-díjas A Fehér Lótusz című limitált HBO sorozat szereplője, Haley Lu Richardson karrierjének kezdetén elkeseredetten próbált közelebb kerülni kedvencéhez. A Széttörve című filmből is ismert színésznő Jimmy Kimmel talkshowjában elárulta: mielőtt komolyabb szerepekhez jutott volna, valósággal zaklatta kedvencét, akivel mára egy sorozatban szerepel. 

Haley Lu Richardson A Fehér Lótusz című sorozatban, Portia szerepében. Forrás HBO


 "Tudom, hogy Aubreynak sok őrült rajongója van, de én benne vagyok a top 3-ban" - kezdte Haley a sztorizást, amikor a műsorvezető a kollégáihoz fűződő viszonyáról kérdezte. "Konkrétan zaklattam őt, és nemcsak a social medián. Rendszeresen jelentem meg olyan helyeken, ahová nem hívtak, csak azért mert tudtam, ő ott lesz."

A 27 éves színésznő mindent megtett azért, hogy Aubrey közelébe kerüljön: jóba lett bálványa barátaival és unokatestvéreivel, abban a reményben, hogy egyszer együtt bulizhatnak. A haditerv olyan jól működött, hogy néhány évvel ezelőtt kedvence szűk körű születésnapján találta magát. 

Meglátott a pult túloldaláról, csak annyit mondott, hogy "te", és elsétált. Ez volt a legjobb dolog, ami valaha történt velem. És hogy milyen hatással volt a stalker-múlt Aubrey és Haley közös munkájára? Mikor kiderült, hogy a rajongólány megkapta Portia szerepét A Fehér Lótuszban, egy ismeretlen számról egy kést és egy vércseppet ábrázoló emojit kapott üzenetben. A két kis ikon láttán egyből tudta, hogy ez egy afféle "üdv a fedélzeten" sms volt, egyenesen Aubrey Plazatól.

Aubrey Plaza Harper szerepében, A Fehér Lótusz című sorozatban. Forrás HBO

 
A Fehér Lótusz című, első évadával 10 Emmy-díjat bezsebelő sorozat második szezonjának utolsó epizódja vasárnap éjjel debütál az HBO Max felületén. A Szicíliában forgatott szatíra-dráma legújabb részeiben sem kíméli az amerikai felső tízezret, és nem hiányozhatnak belőle a titokzatos gyilkossági szálak sem, így egészen biztos, hogy egy izgalmas évadzáróra számíthatunk.