A cikk a Nespresso megbízásából készült.
2022.12.7 15:56
Olvasási idő 0:40
Masszi-Rigó Csilla

Beszálltunk az internetbe! 👋 - Bemutatkozik a REFRESHER Magyarország csapata

VIDEÓ KÁVÉ NESPRESSO VIDEÓ

Reggel felébredünk, kávét iszunk, dolgozunk, bulizunk és pihenünk, pont úgy, ahogy te. A REFRESHER csapata azonban azért kel fel minden nap, hogy neked már csak egyet kelljen kattintani ahhoz, hogy még jobban megismerd a világot. (x)

Már több mint egy hónapja annak, hogy elindult a REFRESHER Magyarország, éppen ezért gondoltuk úgy, hogy végre itt az ideje hivatalosan is megmutatnunk, kik vagyunk mi, és honnan jöttünk. 

A REFRESHER Magyarország csapata azon dolgozik minden nap, hogy a világ hírei gyorsan, átláthatóan, objektíven és mégis szórakoztatóan jussanak el minél többekhez. Nyitottak vagyunk a világra, kíváncsiak a Z-generáció véleményére, nem titkolt célunk pedig, hogy a modern generáció hangja ne csak a legfiatalabbakhoz, de a világ történései és változása iránt érdeklődő idősebb korosztályhoz is eljusson. 

Bár (még) nem vagyunk sokan, mégis igyekszünk minél több fronton helyt állni:

beszélünk a legfontosabb társadalmi kérdésekről, sőt, titeket is kikérdezünk a véleményetekről, beszámolunk a legnagyobb sporteseményekről, megmutatjuk a legújabb zenéket, koncerteket és szórakoztató, kulturális eseményeket, utazunk, filmezünk és sorozatozunk, a divat mellett pedig a legfrissebb híreket is elhozzuk nektek. 

A szórakoztató lifestyle tartalmak mellett a REFRESHER nagy hangsúlyt helyez olyan tehetségek és új arcok felkutatásában, akiknek történetei mögött sajátos élmények, véleményükben pedig érvényes állítások fogalmazódnak meg.

*A REFRESHER szerkesztőségének frissességét a Nespresso biztosítja.