2024.1.31 9:14
Olvasási idő 0:34
Szécsi Krisztián

Kiderült, mi lesz a sorsa Krausz Gábor Tóth Gabit ábrázoló tetoválásának

ARCOK KRAUSZ GÁBOR TETOVÁLÁS TÓTH GABI

Az énekesnő egy pin-up-lány képében tündökölt eddig volt férjének jobb vállán. A legfrissebb értesülések szerint már nem sokáig.

Hatalmas bulvárfigyelem kísérte válásuk után sokan pedzegették a kérdést, hogy mi lesz a sorsa a Krausz Gábor jobb karján tündöklő tetoválásnak, mely egykori feleségét, Tóth Gabit ábrázolja pin-up stílusban. A sztárséf nemrégiben Galler András, azaz Indián, szalonjában járt, és egy Instagram-sztori szerint pont a férfi jobb karján dolgozott.

Krausz Gábor emblematikus tetoválása maga idejében a Redditen is szépen körbement. Forrás @Unicornsbabygirl/ Reddit

A Blikk megkeresésére Galler elárulta, hogy egy teljesen új projektről van szó, de már szóba került köztük az ikonikus Gabi-büszt sorsa is. Sőt, a művész még ajánlott is pár takaró tetoválásokra specializálódott tetoválót, hogy az egykori kedves emlék új formában tündökölhessen tovább Krausz testén.

Kiemelt tartalom
Ezeket a mintákat soha ne varrasd fel – Tetoválások, amiket nem akarsz magadon viselni Ezeket a mintákat soha ne varrasd fel – Tetoválások, amiket nem akarsz magadon viselni 2023.6.10 3:13

Ezt egy nevét elhallgatni kívánó belső forrás is megerősítette, aki szerint a Dancing with the Stars tavalyi győztese nem akarja lézerrel eltűntetni exfeleségének portréját, mert annak helye „csúnya maradna“, ezért a közeljövőben mindenképpen takarásra kerül majd sor. Ez a technika egyébként rendkívül nagy precizitást igényel, a legtöbb esetben nem is elég rá egy alkalom.