2024.1.29 18:51
Olvasási idő 4:55
Csáka Eszter Csáka

Horoszkóp: Melyik karakter lennél az Office-ból a csillagjegyed alapján?

Horoszkóp: Melyik karakter lennél az Office-ból a csillagjegyed alapján?
Forrás NBC/NBCUniversal via Getty Images
ÉLETMÓD HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP THE OFFICE

E heti horoszkópunkból megtudhatod, hogy Jim, Dwight, Michael, esetleg valamelyik másik kolléga lennél az Office-ból a csillagjegyed alapján.

Kos – Dwight Schrute

Dwight Schrute Forrás NBC/NBCUniversal via Getty Images

A Kos egyik legnagyobb erőssége, hogy nem riad vissza semmilyen kihívástól. Bátor jellem, aki keményen dolgozik, rendkívüli munkamorállal bír és keresi az akadályokat, amelyeket átugorhat, hiszen lételeme, hogy fejlessze magát. Igen, persze, hogy Dwight Schrute is egy igazi Kos, aki a legmakacsabb karakter az összes szereplő közül, ezért nem is kérdés a csillagjegye. A teljes munkaidős állása mellett Dwight még egy saját céklafarmot is üzemeltet, így felmerül a kérdés, hogy vajon hogyan van ideje ennyi mindenre. Ahogy a Kosok, Dwight sem szereti ha ujjat húznak vele, ezért megőrül Jim prankjeitől. Az összes negatív tulajdonsága mellett ő az egyik leglojálisabb, legkitartóbb Dunder Mifflin-dolgozó, akit az évadok alatt nem lehet nem megszeretni.

Bika – Pam Beesly

Pam Beesly Forrás NBC/NBCUniversal via Getty Images

A sorozatban Pam alakítja a nyugodt, összeszedett, konzisztens karaktert, aki valahogy mindig tudja, hogy mit kell mondani, és azt is, hogy mi a helyes. Egy kicsit mindenki legjobb barátja, hiszen bármilyen probléma adódik az irodában, ő az, akihez segítségért fordulnak, ahogy Pam is igyekszik mindig mindenki kedvére tenni. Jó barát, aki azért szereti beleütni az orrát mások dolgaiba, de mint egy igazi Bika, Pam igazságérzete is óriási, és nem hagyja, hogy bármilyen igazságtalanság vagy egyenlőtlenség történjen a munkahelyén. Minden helyzetben képes nyugodt maradni, ezért bízzák rá a legtöbb feladatot. Nem hagyja, hogy az irodai munka megakadályozza, hogy azokat a dolgokat csinálja, amiket szeret, így mindig marad ideje a művészetére is.

Ikrek – Andy Bernard

Andy Bernard Forrás NBC/NBCUniversal via Getty Images

Egy ízig-vérig Ikrek mindig keresi az alkalmat arra, hogy felvághasson valamivel. Andy Bernard a tökéletes példa, hiszen egyetlen epizódban legalább tízmilliószor elmondja, hogy ő bizony Borostyán Ligás egyetemen tanult, amiért kicsit meg is utálják a többiek. Imád pletykálni, sokszor ítélkezik mások felett és folyamatosan hirtelen felindulásból hoz döntéseket. Andy sajnos pocsék vezető, egyáltalán nem tisztelik a többiek, és látszik, hogy tele van komplexusokkal. Persze mindezek ellenére szórakoztató karakter, akit kicsit sajnál az ember, de azért drukkol neki, hogy megtalálja végre önmagát, hiszen minden héten másnak akar mutatkozni. Andy Bernardnak mintha egyszerre tíz személyisége lenne, ami kicsit ijesztő, mivel sosem lehet tudni, hogy éppen milyen érzelmi állapotban van.

Rák – Michael Scott

Michael Scott Forrás NBC/NBCUniversal via Getty Images

A Rák csillagjegy mindig, minden körülmények között a szívét követi, történjék bármi. Pontosan ilyen a sorozat főszereplője, a menedzser Michael Scott is, aki magasról tesz a irodai szabályzatra, és mindig figyel, hogy másoknak jót tegyen (legalábbis ő szereti ezt hinni). Nagyon érzelmes, emiatt hajlamos kicsit ráakaszkodni azokra, akikkel igazán törődik, legyen az Pam, Jim vagy az aktuális barátnője. Romantikus alkat, mindig keresi az alkalmat, hogy grandiózus gesztusokat tehessen a szerelme felé. Abban az esetben, amikor az érzelmei nem kerülnek viszonzásra, meglepően érzékeny, ezt pedig sokszor gyerekes viselkedéssel mutatja ki. Jó főnök, többnyire a beosztottjai igényeit helyezi előtérbe, és senkit sem hagy hátra a csapatban.

Oroszlán – Kelly Kapoor

Kelly Kapoor Forrás NBC/NBCUniversal via Getty Images

Kelly egyértelműen Oroszlán, hiszen bármit megtesz azért, hogy akár csak egy pillanatra is a reflektorfénybe kerüljön. Annak érdekében, hogy visszaszerezze a „se veled, se nélküled“ szerelmét, Ryant, képes azt hazudni, hogy terhes, csak azért, hogy megszerezze a figyelmét. Gyakran ő a leghangosabb az irodában, és egyáltalán nem fél attól, hogy bárki elítéli, hiszen a magabiztosságát gyakorlatilag lehetetlen letörni. Imádja, ha sokan figyelik, de nem tud ellenállni egy jó kis szerelmi drámának sem. Ahogy minden Oroszlán, ő is szereti, ha epekednek érte. Rendkívül makacs, és mindent megtesz azért, hogy meghallgassák. 

Szűz – Jan Levinson

Jan Levinson Forrás NBC/NBCUniversal via Getty Images

A sorozatban pár évadon keresztül Michael a közvetlen főnökével, Jannel kerül szerelmi viszonyba. Eleinte titkolják a kapcsolatukat, majd végül felvállalják a munkahelyükön a románcukat. Jannek egészen elképesztő munkamorálja van, mindig a papírbiznisz neki az első, és minden helyzetben tudja, hogy mit kell tennie ahhoz, hogy még jobbá tegye a céget. Jan számára azonban sokszor nehézséget okoz, hogy kimutassa az érzelmeit, emiatt pszichológushoz jár, amit nem is titkol. Nagyon magasak az elvárásai, ha férfiakról van szó, és szégyelli magát a párkapcsolata miatt, mert szerinte Michael nem üti meg a lécet. Egy vérbeli Szűz mindig a praktikusságra és a hatékonyságra törekszik, nem szeret megalkudni és gyakran hajlamos a saját feje után menni – még akkor is, ha az ötletének semmi értelme. 

Mérleg – Toby Flenderson

Toby Flenderson Forrás NBC/NBCUniversal via Getty Images

Szereti megoldani a vitákat, még akkor is, ha ő csak egy kívülálló. Szereti, ha rend uralkodik körülötte, folyamatosan a harmóniára törekszik. Nem szereti viszont a szokásostól eltérő dolgokat, ellenben jól bánik az emberekkel és mindig tudja, hogyan oldjon meg egy feszült helyzetet. Annak ellenére, hogy a főnöke, Michael Scott rühelli, HR-esként remek munkát végez, mindenkivel egyformán törődik. Nehezen fejezi ki az érzéseit, és kicsit béna, ha szerelemről van szó, hiszen legtöbbször rossz embert szemel ki magának. Ahogy a legtöbb Mérleg, ő is érzékeny lélek, könnyű megsérteni, de sosem fogja elárulni, hogy haragszik rád.

Skorpió – Phyllis Vance

Phyllis Vance Forrás NBC/NBCUniversal via Getty Images

Phyllis mintapéldája a Skorpió személyiségnek, hiszen kívülről cukormáz borítja, de belülről tele van bosszúvággyal. Mindig kedves és igyekszik segíteni másoknak. Alapvetően jó barát, azonban mindig megvan a véleménye mindenkiről, amit nem szívesen mond a másik szemébe. Ha magadra haragítod, annyi neked, hiszen minden követ megmozgat, hogy visszavágjon és megbüntessen. Sokszor ad jó tanácsot és átlátja az embereket, azonban jobb nem feldühíteni. Ha egyszer eljátszottad Phyllis bizalmát, szinte lehetetlen visszanyerned. 

Nyilas – Ryan Howard

Ryan Howard Forrás NBC/NBCUniversal via Getty Images

Ryan mindig azzal foglalkozik, hogyan tudna minél gazdagabb és menőbb lenni. Felszínes, ellenben célorientált, és semmi sem állítja meg abban, hogy minél feljebb lépjen a ranglétrán, kerüljön ez bármibe. Hibát hibára halmoz, a törékeny egója, valamint férfiassága miatt pedig sosem képes rá, hogy beismerje, ha hibázott, illetve gyakran manipulál másokat, hogy saját magát jobb színben tüntethesse fel. Persze ez nem azt jelenti, hogy minden Nyilas ilyen, hiszen a sorozatban Ryan karaktere kisarkítva mutatja be ezeket a tulajdonságokat. Annak ellenére, hogy gyakran kudarcot vall, sosem adja fel, és mindig azon jár az esze, hogy mi lehetne a következő nagy dobása.

Bak – Oscar Martinez 

Oscar Martinez Forrás NBC/NBCUniversal via Getty Images

A Bakok általában megbízható, felelősségteljes és következetes emberek, akik olyanok, mint egy nagy tesó, hiszen mindig lehet rájuk számítani. Jó a problémamegoldó képességük, tele vannak empátiával. Oscar is hasonló tulajdonságokkal bír, mindenki szereti az irodában, de ő is elfogad mindenkit olyannak, amilyen. Képes uralkodni az érzelmein, legyen bármilyen nehéz egy helyzet, a sorozatból pedig kiderül, hogy tűrőképességének határa végtelen, hiszen rengetegszer ő az elszenvedője a rengeteg hülyeségnek, amit a főnöke, Michael Scott kitalál. Mindig segít a bajbajutottakon, az utolsó évadban Angelának is ő lesz a legnagyobb támasza. Remek barát, és ami még fontosabb: mindig kiáll a saját maga és a szerettei igazáért. 

Vízöntő – Erin Hannon

Erin Hannon Forrás NBC/NBCUniversal via Getty Images

A Vízöntők valahogy mindig kilógnak a sorból. A sorozatban még a Michael Scottnál is egyedibb személyiség nem más, mint az új recepciós, Erin. Árvaházban nőtt fel, és próbál nagyon keménynek tűnni, de néha komoly érzelmi kitörései vannak. Szereti a békességet és a nyugalmat, ahogy szeretne mindenki kedvében járni. Erin mindezek ellenére könnyed, barátságos személyiség, nagyon kedves, de közben elég naiv. Nehezére esik, hogy érzelmileg megnyíljon egy másik embernek, ami a Vízöntő csillagjegy egyik legfőbb jellemzője.

Halak – Jim Halpert

Jim Halpert Forrás NBC/NBCUniversal via Getty Images

Jim az egyik legmegértőbb és legsegítőkészebb karakter a sorozatban. Bármikor lehet rá számítani, óriási szíve van, minden kollegájával törődik, még azokkal is, akiket annyira nem bír. Türelmes típus, hiszen több évet várt arra, hogy Pam végre őt válassza a raktáros vőlegénye helyett. Jim érzékeny és érzelmes személyiség, könnyen meg lehet sérteni, de annál is könnyebb kiengesztelni, hiszen nem haragtartó. Mindent megtesz azért, hogy a szerettei boldogok legyenek, állandóan azon jár az esze, hogy hogyan tudna mosolyt csalni Pam arcára. Imádja a jó vicceket, az egyik kedvenc szórakozása, hogy Dwightot szívatja.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!