2024.1.25 12:55
Olvasási idő 0:37
Szécsi Krisztián

Nyolc év után befut a Justice következő albuma, két számot már meghallgathatunk róla

ZENE ELEKTRONIKUS ZENE FRANCIAORSZÁG JUSTICE TAME IMPALA

2024 áprilisában érkezik a Justice negyedik, "Hyperdrama" című nagylemeze. A francia duó a "One Night/All Night" című felvezető számot a Tame Impalával közösen jegyzi.

A Justice francia elektronikus zenei duó hivatalosan is bejelentette közelgő albumát, amely a tervek szerint április 26-án érkezik majd meg a zenei platformokra. A Hyperdrama című lemez a formáció negyedik stúdióalbuma lesz, ami nyolc évvel a 2016-os Woman után jelenik meg.

A nagy bejelentést rögtön két zenei megjelenés is kíséri, a rajongók ezekkel hangolódhatnak a csapat új zenei érájára.

One Night/All Night egy a Tame Impalával közösen jegyzett, elektronikus zenével kevert dark pop szám, amelyről a francia zenészek azt nyilatkozták, hogy hangzásában az volt a cél, hogy a Justice dark technója utat találjon Kevin Parker diszkó inspirálta világához.

Justice: One Night/All Night:

A Generator ezzel szemben tisztán a 90-es évek kemény techno beatjeiből merítkezik, amit diszkóval és funkkal fűszereznek – ezek a műfajok egyébként is nagy inspirációt jelentenek a francia elektronikus zenészeknek.

Justice: Generator:

Ahogy a Justice közleménye fogalmaz: a lemezen egymás mellé helyezett, „együtt élő“ zenei műfajok találkoznak, ám ez az együttélés nem lesz békés.