2024.1.20 11:36
Olvasási idő 0:43
Krajnyák Petra

Szeptikus sokk miatt került kórházba az Emily Párizsban sztárja

ARCOK ASHLEY PARK BETEGSÉG EMILY PÁRIZSBAN LILY COLLINS PÁRIZS

Ashley Park az Instagramon jelentette be, hogy felépülőben van betegségéből, ami miatt 2024 első heteiben kórházba került.

Ashley Park az Instagramon jelentette be, hogy felépülőben van súlyos betegségéből, mely miatt 2024 első heteiben kórházba került, írja a Variety. Az Emily in Paris sztárja decemberi nyaralása alatt mandulagyulladást kapott, mely súlyos több szervét is károsító szeptikus sokkhoz vezetett. 

A köznyelvben leginkább vérmérgezés néven ismert szepszis a szervezet fertőzésre adott súlyos válaszreakciója. Többnyire baktériumok idézik elő, mindazonáltal vírusok, gombák és egyéb mikrobák egyaránt okozhatják. A szepszis következménye a szeptikus sokk, amikor a vérnyomás életveszélyesen alacsony szintre süllyed.

Kórházban készült képek leírásából kiderül, hogy Park-ot három külföldi kórházban is ápolták, egy héten át az intenzív osztályon, majd különböző sürgősségi osztályokon tartották és számtalan vizsgálaton átesett. A Mean Girls filmmusicalben francia tanárt alakító színésznő köszönetet mondott férjének, Paul Formannak, amiért feltétel nélkül mellette állt.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Ashley Park (@ashleyparklady) által megosztott bejegyzés

Az Emily Párizsban másik sztárja, s egyben Park kolléganője, Lily Collins kommetben reagált a hírre.

„Alig tudok ránézni (ezekre a képekre) sírás nélkül. Szeretlek nővérem, és örökké hálás leszek, hogy a már túl vagy a legrosszabbon, és [Paulnak] a hihetetlenül nagy szívéért, és azért, hogy minden lépésnél ott volt melletted. Alig várom, hogy mindkettőtöket megölelhesselek.“

– írta a színésznő.