2024.1.19 9:24
Olvasási idő 0:44
Krajnyák Petra

Folytatást kap a Varázslók a Waverly helyből, Selena Gomez ismét ikonikus karaktere bőrébe bújik

FILMEK + SOROZATOK DISNEY SELENA GOMEZ SOROZATOK VARÁZSGOMBA VARÁZSLAT

A Disney Channel aranykorában, 2007-től 2012-ig futó sorozat öt évadon át követte nyomon a Russo család varázslatos mindennapjait. Selena Gomez és David Henrie újra együtt a "Varázslók a Waverly helyből" folytatásának pilotjában.

Folytatást kap a Disney mára klasszikussá vált, Varázslók a Waverly helyből (Wizards of Waverly Place) című sorozata, írja a Deadline. A hírt Selena Gomez is megerősítette egy csütörtöki Instagram-sztoriban megosztott nosztalgikus képpel.

A folytatásban a zenei pályát hamarosan maga mögött hagyó Selena Gomez mellett a sorozatban a testvérét alakító David Henrie is visszatér majd, aki szintén az Instagramon erősítette meg a hírt.

Folytatást kap a Varázslók a Waverly helyből, két korábbi főszereplő biztosan szerepelni fog benne.
A hírt Selena Gomez egy nosztalgikus Instagram-poszttal erősítette meg. Forrás Selena Gomez / Instagram

A pilotban Gomez a vendégszereplőként ismét Alex Russo bőrébe bújik, míg a sorozat központi karaktere a Henrie által alakított Justin Russo lesz. A Deadline értesülése szerint a cselekmény a felnőtt, már mágikus képességekkel nem rendelkező Justin Russóra fókuszál, aki átlagos, halandó életet él feleségével és két fiával, azonban váratlanul felbukkan Billie, a varázslótanonc. Mivel a tehetséges varázslónak még sokat kell tanulnia, Justin szárnyai alá veszi a fiatal mágust.

A Disney Channel 2007 és 2012 között futó vígjátéksorozata – ami beindította Gomez karrierjét – a három Russo testvér, Alex, Justin és Max életét és mágikus tanulmányait követte nyomon. Azonban csak egyikük örökölhetett örökre varázserőt, így a Russo gyerekek egymás ellen versenyeztek kamaszéveik alatt, mindeközben egy teljesen átlagos iskolába jártak és szüleik New York-i szendvicsboltjába is beugrottak kisegítőként.