2024.1.17 10:24
Olvasási idő 1:10
Szécsi Krisztián

Coachella 2024: Lana Del Rey, a No Doubt és Doja Cat is fellép a fesztiválon

ZENE COACHELLA DOJA CAT FESZTIVÁL LANA DEL REY TYLER, THE CREATOR

A kalifornai zenei fesztivál az év illusztris eseményének számít nemcsak az előadók, hanem az influenszerek körében is.

A két hétvégén át tartó fesztivál szervezői kedden bejelentették a kaliforniai Indióban évente megrendezett zenei esemény fellépőit. A headlinerek között ott találjuk Lana Del Reyt, Tyler, the Creatort és Doja Catet, de a No Doubt is újra összeáll egy koncert erejéig.

Gwen Stefani zenekara, az 1990-es és 2000-es évek egyik meghatározó együttese egy kedves Instagram-videóban közölte a hírt rajongóikkal:

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

No Doubt (@nodoubt) által megosztott bejegyzés

A No Doubt egyébként 2012-ben Push and Shove című hatodik lemezükre már egyszer összeállt, de hogy ez az egyesülés örökre szólt-e vagy sem, soha nem volt hivatalosan kimondva. 2015 óta a zenekar tagjai mind a saját szólókarrierjükre fókuszáltak. Gwen Stefani 2022 decemberében a Wall Street Journal interjújában azt nyilatkozta, hogy ő személy szerint mindenre nyitott. „Fogalmam sincs, mi lesz a No Doubttal. Nem igazán beszéltünk arról, hogy hogyan is lesz minden, de úgy érzem, végül mindenki visszatér, nem? Végülis a 90-es évek gyermekei öt perc alatt souldoutolták a Blink-182 teljes nyolc hónapos turnéját“ – mondta.

Kiemelt tartalom
Tényleg akkora buli a Coachella fesztivál? – Elmondjuk, (szerintünk) miért ne bánd, ha nem jutsz el Tényleg akkora buli a Coachella fesztivál? – Elmondjuk, (szerintünk) miért ne bánd, ha nem jutsz el 2023.4.27 17:35

Ami pedig a többi headlinert illeti: Lana Del Rey február 5-én nagyot tarolhat a Grammy-gálán, ahol többek között Az év dala és Az év albuma kategóriákban jelölték, Doja Catért pedig Az év rapdala, A legjobb dallamos rapteljesítménye és A legjobb rapteljesítménye kategóriákban lehet szorítani. Tyler, The Creator április 13-án és 20-án fog fellépni a fesztiválon, amikorra Ice Spice, a Sublime és Jon Batiste is koncertezik.

A fesztiválon rajtuk kívül fellép még például Peso Pluma, a Blur, J Balvin, a Justice, a Deftones, Grimes, a Khruangbin, Lil Yachty, a Black Country, New Road, DJ Snake és még nagyon sokan mások. A 2024-es Coachella részletes plakátját itt találjátok:
 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Coachella (@coachella) által megosztott bejegyzés

Az elővásárlási regisztráció már megnyitott a fesztiválra, ám jegyet csak január 19-től, péntektől, válthatnak az érdeklődők. Ahogy az előző években, a koncerteket idén is streamelhetjük április 12. és 14., illetve és április 19. és 21. között.