2023.3.25., szombat

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Divat
Szöllősi Anna
2022.12.6 11:37
Olvasási idő  0:35

Julia Roberts estélyi ruháját George Clooney arcképei díszítették

Hivatalosan is Julia Roberts lett George Clooney első számú rajongója.

Szöllősi Anna
2022.12.6 11:37 Olvasási idő  0:35
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Vasárnap rendezték meg Washingtonban a Kennedy Center Honors életműdíj-átadóját, ahol már 45-ik alkalommal, minden évben kitüntetik az arra érdemes amerikai művészeket. Clooney mellett a U2 zenekart, Amy Grant popénekesnőt, Glady Knight soulénekensőt és Tania Leon zeneszerzőt is díjazták. 

 

Az eseményen Julia Roberts is tiszteletét tette, és támogatása jeléül szó szerint magán viselte színésztársát. Egy olyan fekete Moschino ruhát vett fel, amit az elmúlt években készült Clooney-fotók borítottak: akadt köztük vörös szőnyegen lőtt, és Vészhelyzetes is. A nem mindennapi ruhaköltemény a Moschino kreatív igazgatójának, Jeremy Scottnak a fejéből pattant ki, a kivitelezésben pedig Elizabeth Stewart stylist segített. 

 

 

Roberts és Clooney egyébként amellett, hogy rengeteget dolgoztak már együtt, és most mutatták be legújabb közös produkciójukat, a Beugró a Paradicsomba című filmet, az életben is több évtizede jó barátok. 

 

(Via Papermag)

 

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  GettyImages / Tommaso Boddi
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában divat
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra