2024.1.14 12:53
Olvasási idő 0:45
Maier Péter

Igazak voltak a hírek: már dolgoznak az Office sorozat újragondolásán

FILMEK + SOROZATOK THE OFFICE

Greg Daniels elismerte, hogy már összeültek az írók.

A Hollywood Reporter értesülései szerint Greg Daniels, a kilenc évadot megélt The Office sorozat alkotója elismerte, hogy összehozta a writers roomot, hogy megkezdjék egy új vígjátéksorozat forgatókönyvének fejlesztését. A készülő sorozat állítólag az Office-hoz lesz hasonló, de ha hiszünk Daniels korábbi megszólalásainak, akkor inkább csak egy hasonló világban, hasonló stílusban megalkotott szériára kell gondolni, mintsem az eredeti sorozat folytatására vagy új színészekkel való újraforgatására.

Steve Carell és Greg Daniels az Office forgatásán
Steve Carell és Greg Daniels az Office forgatásán Forrás Chris Haston/NBCU Photo Bank/Getty Images

Egyelőre nem tudni, melyik amerikai csatorna tűzné műsorára az új sorozatot, de az biztos, hogy nem lesz nehéz rá vevőt találni, tekintve, hogy minden idők egyik legnagyobb hatású szitkomjáról van szó. Az NBC néhány éve megpróbálta újraindítani az Office-t, de az a projekt nem jutott túl a fejlesztési fázison.

Valami olyasmi jutott eszembe, hogy ugyanaz a dokumentumfilmes stáb egy másik témáról csinál sorozatot

– fogalmazott korábban Daniels. „Ez szerintem érdekes és kreatív lehetne. De még azt sem tudom, hogy minek nevezném ezt.“ Akkor azt mondta, a reboot nem jó kifejezés arra, amit alkotni szeretne, mindenesetre nem teketóriázott. Ez a nyilatkozat két hónapos, azóta pedig már össze is ültek az írók. Feltételezzük, némileg kikristályosodhatott, hogy mit is akarnak csinálni, de nekünk egyelőre be kell érni annyival, hogy tudjuk, valamit csinálnak.

Kiemelt tartalom
Reagált az Office egyik alkotója az esetleges rebootról szóló pletykákra Reagált az Office egyik alkotója az esetleges rebootról szóló pletykákra 2023.11.13 14:29