2023.11.13 14:29
Olvasási idő 0:59
Maier Péter

Reagált az Office egyik alkotója az esetleges rebootról szóló pletykákra

FILMEK + SOROZATOK SOROZATOK THE OFFICE

A híresztelések szerint Greg Daniels vezetné az új projektet, aki most elmondta, milyen ötletek járnak a fejében.

The Office. Minden idők egyik legnépszerűbb és legnagyobb hatású vígjátéksorozata, amelynek folytatásáról évente többször is felmerülnek pletykák, hol hiteles, hol kevésbé hihető forrásokból. Ezúttal egy rebootról szólnak a hírek, ami a 2005 és 2013 között futó amerikai sorozat új szereplőkkel való újraforgatását jelenti. Greg Daniels, az egyik alkotó most megszólalt az ehhez fűződő pletykákkal kapcsolatban.

Az alkotó a TheWrapnek elmondta, hogy inkább egy spinoffot szeretne létrehozni, mint az Office rebootját. Daniels egész pontosan úgy fogalmazott:

Gondolni sem szeretnék a rebootra. Úgy érzem, hogy gyönyörűen befejeztük azt a történetet. Lezártuk a karaktereket. Soha nem szeretném újraforgatni ugyanazt a sorozatot egy másik szereplőgárdával, mert szerintem nem lehettünk volna szerencsésebbek az eredetivel. Minden idők legjobb tévés castingja volt, amit összehoztunk. Szóval nem, a reboot gondolata nem érdekel.

Greg Daniels azonban azt is hozzátette: egy hasonló univerzumban, hasonló esztétikával forgó sorozat gondolata viszont már érdekes számára, és a Mandaloriant hozta fel példának, amely szerinte jó megoldás volt a Star Wars-univerzum bővítésére. 

Steve Carell és Greg Daniels az Office forgatásán
Steve Carell és Greg Daniels az Office forgatásán Forrás Chris Haston/NBCU Photo Bank/Getty Images

„Valami olyasmi jutott eszembe, hogy ugyanaz a dokumentumfilmes stáb egy másik témáról csinál sorozatot“  – folytatta. „Ez szerintem érdekes és kreatív lehetne. De még azt sem tudom, hogy minek nevezném ezt. Nem tudom, hogy ez olyan lenne-e, mint egy testvérműsor, vagy ilyesmi. Nem tudom, mi a kifejezés. A lényeg, hogy nem érzem úgy, hogy a 'reboot' lenne a megfelelő kifejezés erre“.

Kiemelt tartalom
Csiliszósz miatt síró sztároktól a kínos randiszitukig: 5 extra interjúsorozat az internetről, amibe érdemes belenézned Csiliszósz miatt síró sztároktól a kínos randiszitukig: 5 extra interjúsorozat az internetről, amibe érdemes belenézned 2024.5.11 9:29

Új szereplőkkel készülő rebootra tehát nem számíthatunk, ugyanakkor egy hasonlóan ábrázolt másik sztori elkészítése felmerült az Office alkotójának fejében. Ti megnéznétek egy hasonló stílusban készülő sorozatot új helyszínen, új cselekménnyel? Írjátok meg nekünk!