2024.1.11 17:34
Olvasási idő 0:42
Krajnyák Petra

Újabb zenészlegendáról szóló életrajzi film készül, méghozzá Selena Gomezzel a főszerepben

FILMEK + SOROZATOK FILMEK SELENA GOMEZ ZENE

Az egykori Disney-sztár a szintén mexikói származású Linda Ronstadtot alakítja majd a róla szóló zenés életrajzi filmben.

Selena Gomez fogja alakítani a mexikói származású country legendát, Linda Ronstadtot a róla készülő életrajzi filmben, tudta meg a Variety.

Már 2023 augusztusában felröppentek pletykák, hogy Gomez a szintén mexikói származású Linda Ronstadt bőrébe bújhat majd a mozivásznon, de az énekesnő csak kedden este tette nyilvánossá a hírt, amikor egy Instagram-sztoriban megosztotta, hogy Ronstadt 2013-as, Simple Dreams című életrajzi könyvét olvassa éppen. Az egykori Disney-sztár egyébként nemrég jelentette be, hogy a zene helyett inkább a színészetre fókuszálna.

Selena éppen Linda Ronstadt életrajzi könyvét olvassa.
Forrás SELENA GOMEZ / INSTAGRAM

A Variety híre szerint a zenés életrajzi film előkészületei már megkezdődtek, de a színészgárda többi tagját egyelőre nem leplezték le. A producerek között szerepel Ronstadt menedzsere, John Boylan, valamint James Keach is, aki a 2019-es Linda Ronstadt: The Sound of My Voice című dokumentumfilmet készítette.

Linda Ronstadt, amerikai zenész, énekesnő, dalszerző.
Linda Ronstadt Forrás Wikipedia

A country, rock 'n' roll és latin zenei ikon a pályafutása során 11 Grammy-díjat nyert. A Heart Like a Wheel és a Simple Dreams című albumai jelentős kritikai sikereket értek el. Legnépszerűbb dalai közé a You’re No Good, és az I Can’t Help It (If I’m Still In Love With You) című slágerek tartoznak.