2024.1.11 14:56
Olvasási idő 0:38
Krajnyák Petra

Megérkezett az Amy Winehouse-ról szóló életrajzi film első előzetese

FILMEK + SOROZATOK ELŐZETES FILMEK ZENE

Végre bepillantást nyerhetünk a néhai Amy Winehouse életét bemutató, "Back to Black" című filmbe.

Végre megjelent a tragikusan fiatalon meghalt Amy Winehouse életét bemutató, Back to Black című életrajzi film első előzetese.

Az ikonikus sláger címét viselő film bepillantást enged a hatszoros Grammy-díjas énekesnő felemelkedésébe, illetve az úttörő, Back to Black című lemez (amely Anglia egyik legnagyobb példányszámban eladott albuma) munkafolyamataiba, mindezt az angol dalszerző-énekesnő szemszögéből elmesélve.

A Marisa Abela főszereplésével készült Back to Black lesz az első életrajzi film, mely megemlékezik a 27 éves korában elhunyt énekesnő rövid, ám felejthetetlen karrierjéről. A soul, blues, és jazz műfajokat elegyítő énekesnő legnépszerűbb dalai a Valerie, a Rehab és természetesen a film címét is adó Back to Black. Amy Winehouse 2011-ben alkoholmérgezés miatt bekövetkezett halála óta számos dokumentumfilm jelent meg az életéről és örökségéről, köztük a 2015-ben a legjobb dokumentumfilmnek járó Oscar-díjat elnyerő Amy.

A Back to Black című film előzetesét itt tudjátok megnézni:


A Sam Taylor-Johnson rendezésében készült Back to Black április 11-én debütál a magyar mozikba, az amerikai premier egy hónappal később, május 10-én lesz majd.