2024.1.10 11:24
Olvasási idő 1:08
Szécsi Krisztián

Selena Gomez és Timothée Chalamet is reagált a rajongókat lázban tartó Golden Globe-ügyre

ARCOK GOLDEN GLOBE KYLIE JENNER SELENA GOMEZ SZTÁROK TAYLOR SWIFT TIMOTHÉE CHALAMET

A napokban néhány felvétel nyomán sokan azt feltételezték, hogy Selena Gomez a gálán arról mesélt Taylor Swiftéknek, hogy Kylie Jenner nem engedte Timothée Chalamet-nek, hogy közös képet készítsen vele. Most két érintett is reagált az állításokra.

Bár napok teltek el, az internet még mindig Golden Globe-lázban ég. Ha éppen nem a csodás, vagy éppen megkérdőjelezhető ruhaköltemények vannak terítéken, akkor Jo Koy humorista bugyuta és szexista viccei. Ám a férfi kevéssé szellemes megszólalásain túl egy másik tea is igen forró maradt: miről beszélt pontosan Selena Gomez Taylor Swifttel?

Selena Gomez és Taylor Swift a 2024-es Golden Globe-gálán
Selena Gomez és Taylor Swift a 2024-es Golden Globe-gálán Forrás Christopher Polk/Golden Globes 2024/Golden Globes 2024 via Getty Images

Ahogy korábban mi is megírtuk, a rajongók azt spekulálják, hogy Gomez – aki a tavalyi év egyik legnagyobb internetes drámájának volt főszereplője Hailey Bieberrel együtt –  közös képet akart kérni Timothée Chalamet színésztől, akinek ezt barátnője, a Kardashian-klán ékköve, Kylie Jenner megtagadta. Ezt többen is elég valószínűnek tartották, hiszen Jenner pont Hailey Bieber egyik legközelebbi barátja, így mindenki azt gondolhatta, hogy a barátnőjére való tekintettel nem engedi szerelmének a szelfit. Kylie Jenner egyébként a tavalyi fiaskó alatt több mint egymillió követőt vesztett az Instagramon, míg Selena Gomez közel 13 milliót szerzett.

Kiemelt tartalom
Playback Péntek: Taylor Swift, Azahriah, Manuel és Wavy a hét megjelenései között Playback Péntek: Taylor Swift, Azahriah, Manuel és Wavy a hét megjelenései között 2024.4.19 18:43

A hírek természetesen Gomezhez is eljutottak, aki már a Gomez-Bieber párbaj alatt is arra kérte rajongóit, hogy ne cyberbullyingolják Justin Bieber feleségét. Félve egy esetleges újabb drámától, most ismét tiszta vizet öntött a pohárba, tette mindezt az E! News egyik Instagram-posztjának kommentszekciójában:

Selena egyébként előszeretettel tartja a kapcsolatot és üzen rajongóinak kommentekben. Forrás @enews/ Instagram

Neeem, azt meséltem el Taylornak, hogy két barátom összefeküdt egymással. Nem mintha bárkinek is köze lenne hozzá

– írta Selena a kommentben, majd közölte, hogy egy kis közösségi médiás szünetet tart. Ez egyébként az énekesnő jól bevált taktikája minden olyan esetre, amikor a neve felmerül valamilyen dráma kapcsán. Ám hogy ki is pontosan ez a két barát, akik összeszűrték a levet, azt nem tudni.

Közben Timothée Chalamet is megszólalt az ügyben, akit hétfő este Beverly Hills környékén, az utcán kérdeztek arról, hogy jó-e a kapcsolata Selenával. Erre a válasz egy rövid „persze“ volt, majd arra a kérdésre, hogy Kylie utálja-e Selenát, csak annyit mondott, hogy „nem“.