2024.1.8 15:40
Olvasási idő 0:49
Maier Péter

Kylie Jenner lelőtte volna Timothée Chalamet és Selena Gomez közös fotóját? – Ez történt a Golden Globe-on a rajongók szerint

ARCOK KYLIE JENNER SELENA GOMEZ TIMOTHÉE CHALAMET

Vajon jól olvas szájról az internet népe?

Igencsak izgalmas tea főtt le a magyar idő szerint hétfő hajnalban tartott Golden Globe-díjátadón – már ha igaz. A szájról olvasásban jeleskedő, pletykakedvelő rajongók szerint ugyanis a gála egy pontján Selena Gomez odahajolt Taylor Swifthez és Keleigh Tellerhez (Miles Teller színész feleségéhez), majd elmesélte nekik, hogyan maradt hoppon, amikor Timothée Chalamet-val szeretett volna fotózkodni.

- Kértem egy közös képet vele, de ő (mármint Kylie Jenner – a szerk.) nemet mondott.

- Timothée-val?

Ezt Teller kérdezte Gomeztől, aki bőszen bólogatott. Mindez a rajongók szerint azt jelenti, hogy Selena Gomez odament, hogy fotózkodjon Timothée Chalamet-val, de a színész barátnője elhessegette azzal, hogy nem lehet. Hogy az internet jól interpretálta-e ezt a kontextusból kiragadott kis jelenetet? A TikTok-ra és X-re felkerült videó alapján mindenki maga eldöntheti.

Az alapvető feltételezés egyébként onnan ered, hogy az általunk is „az év(tized) egyik legnagyobb cicaharcaként“ kikiáltott összetűzésben, amely Selena Gomez és Hailey Bieber között dúlt, Kylie Jenner utóbbi oldalán foglalt helyet.

Kiemelt tartalom
A Dűne 2 kapcsán: kell-e, hogy az adaptáció kövesse az eredeti művet vagy jó, ha mer változtatni? A Dűne 2 kapcsán: kell-e, hogy az adaptáció kövesse az eredeti művet vagy jó, ha mer változtatni? 2024.3.10 11:44

Az énekesnő egyébként nem egyedül volt a gálán, újdonsült barátja, a zenei producer Benny Blanco is elkísérte. Meg is osztott vele egy sztorit, amelyhez annyit írt, „én nyertem“.