2024.1.9 15:57
Olvasási idő 0:45
Masszi-Rigó Csilla

McGalagony professzor után A szürke ötven árnyalata színésze lett a Loewe arca

DIVAT DIVAT JAMIE DORNAN LOEWE

Maggie Smith után az Oscar-díjas, "Belfast" című film észak-ír színésze, Jamie Dornan lett a márka új arca.

Holdújévi Jade kollekciója után a Loewe újabb nagy hírt jelentett be, Jamie Dornan ugyanis a brand legújabb globális márkanagyköveteként csatlakozik a Loewe csapatához.

„Üdvözlünk a Loewe családban! Jamie Dornan színész az új globális márkanagykövetünk” – jelentette be hétfői Instagram-posztjában a spanyol luxusdivatház.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

LOEWE (@loewe) által megosztott bejegyzés

Dornan a Loewe SS24-es férfikollekciójának kampányában mutatkozott be. A Hero Magazine szerint a színészt a luxusmárka kreatív igazgatója, a szintén észak-ír Jonathan Anderson választotta ki a kampányhoz. „Mivel Jamie számos filmjét láttam, és közelről követtem a munkásságát, ő volt az első helyen, amikor a Loewe új nagykövetén gondolkodtunk. Mindig is tetszett, hogy az alakításai olyan erőt testesítenek meg, amit nagyon tisztának és organikusnak érzünk” – mondta Anderson a lapnak.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

LOEWE (@loewe) által megosztott bejegyzés

A legújabb kollekciót éppen a héten, január 12-én, azaz pénteken, mutatják be. Az 1846-ban alapított spanyol divatmárka az utóbbi években több sikeres színészt is felkért arcnak és modellnek. Tavaly Maggie Smith, a Harry Potter-filmek McGalagony professzora is megjelent egy kampányban, de reklámoztak már Dakota Fanninggel, valamint Josh O'Connorral is, aki A korona című sorozatban tűnt fel a fiatal Károly hercegként.