2024.1.9 12:59
Olvasási idő 0:33
Masszi-Rigó Csilla

Két éve szakítottak, most hivatalosan is válik Jason Momoa és Lisa Bonet

ARCOK JASON MOMOA SZAKÍTÁS VÁLÁS

A hawaii származású színész és amerikai felesége 2017-ben házasodtak össze, ám a kapcsolatuk zátonyra futott. Hamarosan hivatalosan is lezárják ezt a közel húsz évig tartó fejezetet az életükben.

Két év különélés után Lisa Bonet és Jason Momoa beadták a válókeresetet, derül ki a Guardian cikkéből.

A 44 éves Momoa és az 56 éves Bonet 2005 óta alkottak egy párt, a válókereset szerint azonban helyrehozhatatlan ellentétek miatt többé nem kívánnak hivatalosan együtt élni. 

Válik Jason Momoa és Lisa Bonet
Jason Momoa és Lisa Bonet 2020 elején. Forrás Todd Williamson/NBC/NBCU Photo Bank

A beadvány szerint egyikük sem részesül anyagi támogatásban, vagyonuk felosztásáról pedig már megegyeztek. A dokumentumok szerint 16 éves lányuk és 15 éves fiuk közös felügyeletét együtt kell biztosítaniuk.

A pár 2017-ben – 12 év együttlét után – házasodott össze, a válási dokumentumok szerint 2020 októberében, több mint egy évvel a hivatalos bejelentésük előtt váltak külön. Az amerikai törvényhozás szerint legalább hat hónapba telik, mire a bíró kimondja a válásukat.

Jason Momoának egyébként ez volt az első, Lisa Bonet-nak pedig a második házassága. Bonet első férje Lenny Kravitz volt, tőle született közös gyerekük, a színészként ismert Zoë Kravitz.